<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - kedd! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (január 31-én - 5000 forintért tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb keddi összecsapás:

Olasz bajnokság, Udinese-Roma, 12:30

Bajban van az Udinese, hiszen sok a hiányzó, egy csere védő, egy kezdő védő, három csere középpályás, két csere támadó is kimarad, ami így kitesz egy fél csapatot. Afrika-kupa, eltiltás és sérülések állnak a háttérben.

A Roma sem örülhet ott Ucan, Skorupski, Gervinho és Keita mind kupázik a fekete kontinensen, míg Balzaretti és Castan a védelemből sérült. Persze úgy könnyű, hogy a kispad is bivalyerős.

Várható kezdő, Udinese: Karnezisz - Danilo, Domizzi, Piris - Widmer, Allan, Guilherme, Kone, Pasquale - Fernandes - Di Natale.

Várható kezdő, Roma: De Sanctis - Maicon, Manolasz, Astori, Holebasz - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Iturbe, Totti, Ljajics.

Olasz bajnokság: Parma-Fiorentina, 15:00

Várható kezdő, Fiorentina: Tatarusanu - Szavics, Rodriguez, Basanta - Joaquin, Fernandez, Pizarro, Kurtic, Alonso - Cuadrado, Gomez.

Olasz bajnokság: Milan-Sassuolo, 15:00

Méxes, Armero De Jong, Van Ginkel, Albertazzi, Bonera és Honda mind hiányzik hazai oldalon, a másikon Pegolo, Manfredini és Taider az Afrika-kupán szerepel.

Várható kezdő, Milan: Diego Lopez - Rami, Zapata, Alex, De Sciglio - Poli, Montolivo, Muntari - Bonaventura, Ménez, El Shaarawy.

Olasz bajnokság: Cesena-Napoli, 18:00

Várható kezdő, Napoli: Rafael - Maggio, Henrique, Albiol, Britos - Gargano, Lopez - Callejón, Hamsík, Mertens - Higuaín.

Olasz bajnokság: Juventus-Inter, 20:45

Hazai oldalon Barzagli, Asamoah és Romulo, tehát abszolút pótolható emberek maradnak ki, a másikon Nagatomo és Mbaye. Nem ez dönti el a rangadót.

Várható kezdő, Juventus: Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra - Marchisio, Pirlo, Pogba - Vidal - Tévez, Llorente.

Várható kezdő, Inter: Handanovic - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, D'Ambrosio - Guarín, Medel, Kuzmanovics - Kovacic - Palacio, Icardi.

 
 
  • 5eglerandrew2015január06.20:08ÚjVálasz

    Falco 108-81 -> sima liba :)

     
  • 4feribadi2015január06.14:23ÚjVálasz

    Milanra gólok, vagy hazai inkább?

     
  • 3eglerandrew2015január06.13:30ÚjVálasz

    Nagyon jó meglátás volt a Messina tipp, 1.50-ért nálam már pipa is! Nekem ezek mentek még:

    Hamburg hoki 1.70-ért
    Vitkovíce hoki 1.45-ért
    Milan meccs 2.5 fölé 2.05-ért (nem tudom hogyan, de reggel annyiért tettem meg bet365-ön, már csak 1.80)

    HAJRÁ!!!

     
  • 2profitipp.hu2015január06.12:09ÚjVálasz

    Szombathely – Jászberény

    Tippmix, 133. (1.30) – ötös kötés, a neten kettesben is mehet

    Az amerikai légiós után kidőlt a szerb center, Dramicsanin is, aki a Jászberény legjobbja – így különösen jó lehet a HAZAI TIPPÜNK

     
  • 1topeSz882015január06.04:17ÚjVálasz

    Sziasztok.

    Straubing - Hamburg ,V

    Litvínov - Olomouc ,H

    Újpest - Miskolc ,V

    Dunaújváros - Debrecen ,H

    Szombathely - Jászberény ,H

    Parma - Fiorentina ,V

    Juventus - Internazionale ,H

    Mára ezeket néztem valamilyen kombiba megjátszom őket. Sok Nyereményt a mai napra Nektek!:) ;)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!