<>

 
 
 
A katalán együttes jó passzban van, s noha a déliek idegenben veszélyesek, ma mégsem várunk tőle pontokat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Veretjük a spanyol kiesőjelöltet

A katalán együttes jó passzban van, s noha a déliek idegenben veszélyesek, ma mégsem várunk tőle pontokat...
Spanyol bajnokság
Espanyol – Almería
Vasárnap, 19:00 óra

A La Ligában immár a 20. fordulót rendezik. Az Espanyol a középmezőny tagja, 23 pontja van (6-5-8), így jelenleg a 9. Odahaza erős, 5-3-2-es mérlege legalább is erre utal, csak a Sevilla és az Eibar tudott nála nyerni. A formája felettébb biztató, ugyanis a kupában először kiejtette a Valenciát, majd a sorozat következő állomásaként 3-1-es előnyt szerzett a Sevilla ellenében. És ne feledkezzünk meg a La Ligáról sem: egy hajrában szerzett góllal 1-0-ra verték a Celtát Sergio Garciáék. A jó teljesítményben közrejátszik, hogy a korábbi időszakhoz képest kevesebb a sérült a keretben. Ezúttal Anaitz Arbilla hagyja ki a találkozót, a jobbhátvéd eltiltását tölti.

Az Almeria nincs könnyű helyzetben: az újonc egyelőre kieső helyen áll, 16 pontot szerzett eddig, viszont idegenben közel sem reménytelen. 4-1-5-ös sort produkáltak a kirándulások alkalmával Sorianoék. A piros-fehérek nincsenek jó passzban: két bajnoki vereséggel a hátuk mögött érkeznek a Power8 Stadium-ba, és még a kupától is elbúcsúztak a csíkosak. Juan Ignacio Martinez csapatára a következő hetekben elképesztően fontos ütközetek várnak (Cordoba, Getafe, Real Sociedad, Eibar), ha azokon pontokat termelnek Hemedék, úgy megúszhatják a kiesést. Apropó Hemed: az izraeli támadó a héten edzéseket hagyott ki, szereplése kérdéses. A center nagyon hiányozna az Almeria támadóalakzatából, ugyanis a Mallorcáról igazolt csatár már hat találatot jegyez. AZ első számú kapus, Ruben biztosan kihagyja sérülés miatt a barcelonai kirándulást, helyette Julian Cuesta véd. Thievy Bifouma a kongói, Jonathan Sundy pedig a Burkina Faso-i válogatottal az Afrika Kupán szerepel.

216. Espanyol - Almería, 1 (1.73) - Tippmix

Az Espanyol lassan öt éve nem verte meg az Almeriát - épp itt az ideje. A vendégek több sebből véreznek, ráadásul gyenge formában érkeznek a katalánokhoz. Colottoék nem hibáznak, szerintünk otthon tartják a pontokat. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!