<>

 
 
 
Ausztráliában először teniszezünk, majd focizunk, mielőtt este jön a nagy rangadó az Angol Ligakupa-döntőért.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: Nadal, Chelsea, Ausztrália

Ausztráliában először teniszezünk, majd focizunk, mielőtt este jön a nagy rangadó az Angol Ligakupa-döntőért.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

063. Tomás Berdych-Rafael Nadal, 1 (2,09) - Australian Open, 04:00

Berdych rendkívül meggyőző edddig, ülnek szervái, az alapvonalról is stabil. Nadalnak egy váratlan kisiklása volt, de azért visszatérése óta sebezhetőbb. Megtörhet a cseh átka.

112. Ausztrália-Egyesült Arab Emírségek, 1 (1,40) - Ázsia Kupa, 10:00

A házigazda meggyőző, amikor kell, produkál, lásd Kína ellen. Az UAE Irántól kikapott, Japán ellen szerencsés volt, minőségben a Közel-Keleten sem a legjobb. Kijön a különbség.

131. Chelsea-Liverpool, 2,5 gól felett (1,70) - Angol Ligakupa, 20:45

A Chelsea-nek jó a 0-0, de a Pool javuló formájában, és az első meccs alapján látunk egy gólt, innentől a hazaiaknak már az 1-1 is kockázatos. Akciódús visszavágó jöhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!