<>

 
 
 
Bacca hajrában szerzett találata sokat érhet a délieknek, a visszavágónak így legalább van tétje. Ma is számolunk találatokkal...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ha Sevilla-Espanyol, akkor gólok!

Bacca hajrában szerzett találata sokat érhet a délieknek, a visszavágónak így legalább van tétje. Ma is számolunk találatokkal...
Spanyol Kupa
Sevilla - Espanyol
Csütörtök, 22:00 óra

A Sevilla a bajnokságban élcsapatnak számít a La Ligában, ám mivel vendégségben igencsak szeszélyesen teljesít (5-0-4), így nem tudott a három óriással tartani, a 4. pozíció megszerzésére viszont reális esélye van. A piros-fehérek hazai környezetben parádéznak (7-3-0), 19-5-ös gólkülönbsége pedig arról tanúskodik, hogy Unai Emery rendesen összepakolta csapata védekezését. A forma mostanság nem az igazi, hiszen az Espanyol elleni kupavereséget és valenciai zakó követte. Persze, ki lehet kapni a Mestallában, a meglepőbb égés inkább a katalánok elleni volt. És ha Bacca nem talál be a hajrában, akkor most szinte formalitás lenne a visszavágó (3-1). Így viszont nem az, hiszen 2-0-lal az andalúz együttes lépne tovább.

A kupában eddig kicsit rotált a tréner, ám most szerintünk nem nagyon nyúl bele a legjobb csapatába Emery mester. Mert egészen egyszerűen nem teheti meg! A Sevilla hagyományosan komolyan veszi a kupasorozatot - ezt bizonyítja, hogy eddig a Sabadellt és a Granadát is oda-vissza verte -, így ma is minden bizonnyal teljes fegyverzetben vonulnak ki a pályára a fiúk. A középpálya nem lesz teljes, Reyes is megsérült, így M'Bia (Kamerunnal az Afrika Kupán szerepel) és Cristoforo mellett a rutinos szélső is kimarad e csapatrészből. A védelemből Tremoulinas sérült.

Az Espanyol remek napokat, heteket él meg. A katalán együttes az év eleji botlás után rendezte sorait, továbblépett a Valencia ellen a kupában, előnyt szerzett a Sevilla ellen, a bajnokságban pedig elrendezte a Celtát és az Almeriát is. A társulat fel is jött a 9. helyre, és előbb is tanyázhatna, ha jobban túrázna: 1-2-6-os sora igencsak gyenge... Sergio mester jó helyzetben van, hiszen nincs komoly hiányzója. A bajnokin eltiltott Arbillára is számíthat, elől pedig Stuani, Sergio Garcia és Caicedo is bevetésre vár.

Főtipp

Sevilla - Espanyol, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmixpro

Melléktipp

054. Sevilla - Espanyol, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmix

Nincs könnyű helyzetben a déli alakulat, ugyanis két gólt kell legalább szereznie, eközben viszont nem zörrenhet meg a hálója. A Sevilla erős a Ramon Sanchez Pizjuan-ban, rendre betalál, ám ma a jó passzban lévő Espanyol is beköszönhet. A gólokra megyünk rá, ugyanis meggyőződésünk, hogy ezúttal is - csakúgy, mint az elmúlt években - lesz három találat az ütközetben. És vélhetően mindkét oldal eredményes lesz. Hajrá gólok!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!