<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - szombat! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (január 31-én - 5000 forintért tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb szombati összecsapás:

Angol bajnokság: Chelsea - Manchester City, 18:30

Chelsea lehetséges hiányzói: Salah (0/0), Diego Costa (19/17), Schürrle (14/3), Fabregas (21/2), Ivanovic (22/2), Filipe Luis (10/0), Obi Mikel (12/0).

Manchester City lehetséges hiányzói: Bony (0/0), Toure (18/7), Mangala (13/0), Nasri (16/0).

Német bajnokság: Leverkusen - Dortmund, 18:30

Leverkusen lehetséges hiányzói: Son Heung-Min (16/5), Jedvaj (14/2), Kruse (4/0).

Dortmund lehetséges hiányzói: Langerak (5/0), Kehl (13/0), Durm (13/0), Blaszczykowski (2/0), Bender (13/0).

 
 
  • 1liguriano2015január31.00:23ÚjVálasz

    Sziasztok!
    De nagy dilemma ez a Dortmund. Azt gondolom inkább a sok gólra raknék ott, mondjuk 2,5g over, illetve a Marseille-Evian H, valamint egy kockázatosabb West Brom-Spurs 1/vagy 1X/.

    Mindenkinek sikeres hétvégét kívánok....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!