<>

 
 
 
Nem akármilyen csapatokkal töltöttük meg a szombati bevállalós rovatot: Chelsa, Real Madrid, Manchester City...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Chelsea és a Real Madrid

Nem akármilyen csapatokkal töltöttük meg a szombati bevállalós rovatot: Chelsa, Real Madrid, Manchester City...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

160. Chelsea - Manchester City, 1 (1.96) - angol bajnokság, 18:30

Kis túlzással bajnoki döntőnek beillő szuperrangadó következik a Premier Leagueben, a listavezető és otthon még hibátlan Chelsea a második Manchester Cityt fogadja. A forma és a statisztika is a londoniak mellett szólnak, ráadásul a vendégek ezúttal sem számíthatnak az Afrika-kupán szereplő Yaya Touréra, nélküle pedig igencsak döcög a City szekere. Rajta kívül Nasri és Mangala kényszerülnek még az oldalvonalon kívülre. Hazai oldalon Fabregas és Ivanovic ugyan összeszedett egy kisebb sérülést a Liverpool elleni keddi Ligakupa elődöntőn, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy bármelyikük is kihagyná a létfontosságú derbit. Ha a Chelsea nyer, 8 pontra növelheti előnyét a tabellán, ezt a ziccert pedig szerintünk nem fogják kihagyni Hazardék a több sebből vérző City ellen.

170. Real Madrid - Real Sociedad (0-1), X (3.85) – spanyol bajnokság, 16:00

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, hiszen a vezére, C. Ronaldo kiállíttatta magát a Córdoba elleni meccs hajrájában. Rajta kívül is hosszú lehet a hiányzók listája, különböző sérülés miatt biztosan kihagyja a meccset Pepe és Modric, s bár tagja a keretnek, Isco és James Rodríguez sincs tökéletes állapotban. Ilyen szempontból még szerencse, hogy a Sociedad érkezik a Bernabéuba, és nem egy topcsapat.

A bajnokság 11. helyén álló baszk együttes ugyanis még tartalékosan is verhető az éllovas számára. A Madrid 7-0-1-es mutatót hozott össze otthon, érdekes, hogy ebben a bajnoki idényben még egyszer sem játszott döntetlent. Ancelotti csapata nincs túlságosan nagy formában 2015-ben, a városi rivális kiejtette a kupából, s legutóbb Córdobában is csak nehezen jött össze a 2-1-es siker. A Sociedad pocsék idegenben, győzni még nem tudott, öt döntetlenje és négy zakója van. A formája is közepes, sok ikszet játszik, viszont nagyon megverni sem szokták, legutóbb, még december elején a Villarreal páholta el. A védő Carlos Martínezt leszámítva nincs hiányzója, a 28 bajnoki gólnál járó CR7 hiánya biztosan feldobja a vendégcsapatot, ezért is javasoljuk, hogy a csaknem négyszeres oddsért megér egy próbát az egygólos hazai győzelem.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!