<>

 
 
 
Az utolsó esélyét ragadhatja meg az edzőt váltó házigazda az egyik riválisa ellen. A vendégeknél három alapember is eltiltott, ha most nem nyernek El Arabiék, akkor soha!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.92

Csinos oddsra leltünk Spanyolországban

Az utolsó esélyét ragadhatja meg az edzőt váltó házigazda az egyik riválisa ellen. A vendégeknél három alapember is eltiltott, ha most nem nyernek El Arabiék, akkor soha!
Spanyol bajnokság
Granada - Elche
Szombat, 20:00 óra

Pedig minden olyan szépen indult... Caparros mesterrel a padon valósággal szárnyalt a pontvadászat első négy játéknapján a Granada: a csíkosak 8 egységet húztak be, aztán... Aztán szinte semmi... Mély gödörbe kerültek Pitiék, és szeptember 20-a óta képtelenek győzni a fiúk! Most 15 egységgel a sereghajtó a társulat, ugyanakkor abszolút nem reménytelen a helyzet, hiszen egy sikerrel több helyet is javíthatnának Lassék. A türelem egyébként sokáig kitartott Caparros mellett, ám két hete elfogyott a levegő, és jött a váltás.

Az átmeneti megoldást követően Abel Resinoval egyezett meg a klubvezetés. A tréner az első fellépésén értékes 2-2-es döntetlent ért el a Riazorban (Depor). A pont mellett még egy nem elhanyagolható tényező: Ibanezék végre gólt, gólokat szereztek! Mert a támadósor eddig botrányosan teljesített, 13-at vertek be 20 fellépésen. Nem mintha a hátsó alakzat brillírozott volna, ugyanis a féliek eddig 33-szor kapituláltak. A forma összességében tehát gyalázatos, ugyanakkor legutóbbi négy találkozójukon a Los Carmenes-ben nem kaptak ki Iturráék. Mérlegük otthon 1-5-3 (5-10). A keret nem lesz teljes, Riki megint sérült, mint ahogy a védelemből Murillo is kidőlt az év elején. A csatérsorban Rochina sem bevethető, így a Lass-Piti-Ibanez trió előtt El Arabi kezd majd.

Az Elche helyzete sem sokkal rózsásabb, Francisco M. Escriba Segura mester legénysége a 17. 17 ponttal, idegenben 2-2-5-ös sorral. A sikerek a Rayonál és a Bilbaonál jött össze. Sőt, a közelmúltban két meccset is győztesen vívott meg a brigád: a San Mames után saját közönségük előtt a nagy rivális Levantét is elverték a zöld-fehérek. Aztán jött a Barca, amely a mőlt héten lemészárolta szegény Coroékat (0-6). Közben a kupában is a katalán elitalakulattal akadtak össze Tytonék, na az a páros mérkőzés sem volt éppen önbizalom növelő küldetés (búcsú 0-9-es összesítéssel...).

És nem elég, hogy három mérkőzésen 15-ször kapituláltak a fiúk a katalánoknak, a legutóbbi bajnokin még három alapemberüket is elvesztették! Mosquera régóta sérült, de eltiltott lesz ezúttal a védelemből Cisma, a középpályáról Fajr, elölről pedig a nyolcgólos Jonathas... Azért ez soknak tűnik, no és még a szélső bekk, Darmian Suarez szerepeltetése is kérdéses...

172. Granada - Elche, 1 (1.92) - Tippmix

Az elmúlt években hétszer csaptak össze a felek, és még nem nyert az Elche! 2-5-0 a mutató hazai szemszögből, amely szerintünk tovább javul a Granada javára. Resino mester összekapja övéit, és győzelemre vezeti több mint négy hónap után Mainzékat! Meredek a tipp, de mi bizalmat szavazunk a Granadának. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!