<>

 
 
 
A Milan másfél hónapja nem nyert bajnokit, de az utolsó, reménytelennek tűnő Parma ellen végre feltámadhat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Mikor támadjon fel a Milan, ha nem most?

A Milan másfél hónapja nem nyert bajnokit, de az utolsó, reménytelennek tűnő Parma ellen végre feltámadhat.
Olasz bajnokság, 21. forduló
Milan-Parma
vasárnap 20:45 óra

A Milan amennyire biztatóan kezdte a bajnokságot, annyira nagy gödörbe került mostanra. Persze nem olyan nagy meglepetés ez, elnézve azt a klubhoz nem méltó igazolási politikát, hogy másodligás, helyenként már kiégett labdarúgókkal vértezi fel magát. Filippo Inzaghinak rendkívül nehéz dolga van, de nem rajta múlik, hogy a csapat mostanra csak az alsóházban szerepel, és másfél hónapja nyeretlen. Otthon is csak szenved, 4-2-4-es mérlege és 12-9-es gólaránya csak a középmezőnyhöz elég, az elmúlt két mérkőzésén az Atalanta és a Sassuolo is megverte. A szurkolók nem hiába fogják a fejüket... Túl sok cél így nem maradt a szezonra, az európai kupahelyek már elérhetetlenek, a kupából is már kiesett.

Fő tipp: Milan-Parma, 1, ázsiai hendikep -1 (1,98) Mellék tipp: 227. Milan-Parma, 1 (1,53) - Tippmix

Ha nagy a felfordulás a Milan körül, akkor még inkább a Parmánál. Az utolsó helyen állva annyira el van már maradva a mezőnytől, hogy aligha lesz képes bennmaradni. Pedig tavaly tavasszal nagyon ment, ám pénzügyi gondok tönkretették minden reményét. Az egész ősszel csak szenvedett, és azzal, hogy legutóbb a Cesena legyőzte, szinte minden reménye elszállt. Ugyan frissen igazolt egy portugál válogatottban szerepelt szélsőt, de például a gólfelelős Antonio Cassano épp most hagyta el a süllyedő hajót. A góllövés nem is volt gond, inkább a védelem kínlódott, a 43 kapott találat a legtöbb. Ehhez adódik, hogy idegenben 1-0-8-as mérleggel és 7-23-as gólkülönbséggel messze a legrosszabb.

Bátorság mostanában a Milanra fogadni, hiszen bárkitől képes kikapni, még hazai pályán is, ráadásul túl sok motiváció nem maradt a szezon hátralévő részére. A Parma viszont annyira elveszett, hogy ehhez mérve jó oddsot kaptak a piros-feketék. Ezt használjuk ki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!