<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: három meccs, 3.3-as odds

Jó okunk van megbízni a müncheni hokisokban, akárcsak az osztrák 2 egyik legjobbjában, a Mattersburgban. Emellett fogadunk a Galatára is...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

082. Schwenninger – München, 2 (1.58) – német jégkorongbajnokság, 19:30

Óriási tudásbeli különbség van a csapatok közt: a házigazda a 14 fős élvonal legrosszabbja, 50 meccsen mindössze 40 pontot szerzett. A München ezzel szemben a második helyen áll (95 egység), két fordulóval a vége előtt az alapszakaszt már nem fogja tudni megnyerni, viszont az előnye öt pont a harmadik Hamburggal szemben. A Schwenninger otthon is szenved, a formája pedig pocsék, a Hamburg 2-0-ra, a középmezőnyhöz tartozó Krefeld 6-1-re verte.

Árulkodó az egymás elleni mutató is: a München megnyerte a legutóbbi hat párharcot, volt közte 8-1, 7-0 és 5-1 is. Ebben az idényben háromszor randevúztak, a ma esti vendégek 15-3-as gólkülönbséggel intézték el a tabella utolsó helyezettjét. A München lendületben van, megnyerte a legutóbbi három fellépését (4-2, 3-2, 6-3), nem hinnénk, hogy pénteken lazítana a tempón.

106. Mattersburg - Hartberg, 1 (1.58) - osztrák másodosztály, 18:30

Több, mint 2 hónap szünet után folytatódik a pontvadászat a 21. fordulóval, a 2. fogadja a sereghajtót. A Mattersburg a feljutásra hajt, de mivel ez csak egy csapat számára lehetséges, így nem nagyon hibázhat. Hátránya mindössze 1 pont az éllovas LASK mögött, az őszi hajrában 3 pontot tudott hozni ellenfelén. Támadásban a mezőny egyik legjobbja, a 22 kapott gól pedig nem rossz. Otthon 8 sikere mellé 2 vereség csúszott be, ráadásul a LASK és a Liefering nyert nála...

A Hartberg 19 pontjával utolsó, nem esélytelen a bennmaradást tekintve, de nem lesz könnyű dolga... A 20 forduló alatt lőtt 20 gól rémesen kevés, a 35 kapott pedig a leggyengébb védelemről árulkodik. Nem zárta viszont rosszul az őszt: 3-1-re verte a Lifering csapatát, majd ikszelt Linzben. Vendégként ennek ellenére gyenge a 2-1-6 sorával és 7-14-es gólkülönbségével. Őssze 4-0 és 1-0 arányban nyert a Mattersburg, szerintünk a hazaiak győzelemmel indítják a tavaszi küzdelmeket.

110. Galatasaray - Kayseri Erciyesspor, 1 (1.33) - török bajnokság, 19:00

Az éllovas fogadja a 15. helyen állót a 22. forduló nyitómeccsén. A Galatasaray visszaszerezné a bajnoki trófeát, ehhez pedig jó úton halad, 48 ponttal vezet, ám előnye mindössze 1 pont a Besiktas és 2 a Fener előtt. A top4-ben a legtöbb gólt kapta, azonban a liga legeredményesebb támadósora képes ezt kompenzálni. Immáron 11 forduló óta veretlen, ez idő alatt csupán 2 döntetlen csúszott be 9 sikere mellé.

A Kayseri bennmaradása tavaly is mindössze 3 ponton múlt és erre a szezonra sem sikerült ütősebb keretet összehozni. Mindössze 2 ponttal állnak a veszélyzóna felett, az előző fordulóban aratott sikerrel sikerült elmozdulni a kiesők közül. Vendégként 1-6-4 sort tud, igazán komoly ellenfél otthonába eddig nem látogatott. Helyezéséhez képest stabil védelme van, de támadósora nem túl hatékony. Ősszel fordított felállásban, illetve az előző idényben ilyen szereposztás mellett is 2-1 lett a vége, a Galata szerintünk ezúttal sem hibázik!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!