<>

 
 
 
A Marseille megtorpant, míg a Caen feljövőben van, pénteki közös meccsükön a gólokat favorizáljuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólokra fogadunk Marseille-ben

A Marseille megtorpant, míg a Caen feljövőben van, pénteki közös meccsükön a gólokat favorizáljuk.
Francia bajnokság
Marseille - Caen
Péntek, 20:30 óra

A Marseille lendülete az utóbbi időben mintha elfogyott volna: ugyan 4 meccse veretlenek, ám zsinórban 3 iksznél járnak, a legutóbbi 5 meccsen 1-3-1 mérleget hoztak össze. Ezalatt az Evian kivételével mindegyik ellenfél betalált nekik, a Reims-Nice-St. Etienne hármas 2-2 alkalommal is. Az 50 pont egyelőre a 3. helyre elegendő, hátránya 2 pont a 2. PSG és 4 pont az éllovas Lyon mögött. Otthon 11-1-1 sorral és 28-10-es gólkülönbséggel erős. Bielsa mester a hírek szerint nem számolhat a védő N'Koulou (17/2) és a középpályás Barrada (9/1) játékára.

A Caen 31 ponttal áll a 14. helyen, ezt azonban remek formájának köszönheti: 6 meccse veretlen a vendég gárda, ezalatt 2-2-re végeztek a PSG-vel idegenben, 4-1-re verték vendégségben a Rennes-t, de a St. Etienne is elvérzett náluk 1-0 arányban. Alsóházi helyezéséhez képest a támadójáték tehát acélos, ugyanakkor a védelem bőven a sebezhető kategóriába tartozik. Idegenbeli 3-5-5 soruk nem rossz. A védő Musavu-King (6/1) és a támadó Koita (22/3) sérüléssel bajlódik.

Tipp: Marseille - Caen, 2.5 gól felett (1.60) - Tippmixpro

Az elmúlt időszakban a Marseille védelme mintha kevésbé lenne hatékony, támadásban viszont továbbra is erős. A Caen remek szériában van, gólérzékeny a támadósora, de a védelem itt sem parádézik. Az over tabellán mindkét csapat az élen áll: a Marseille 16, míg a Caen 14 bajnokin hozott legalább 3 gólos találkozót. Ősszel idegenben 2-1-re nyert a Marseille vendégként, ezúttal is beköszönhet mindkét fél és minden jel az over irányába mutat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!