<>

 
 
 
Temérdek rangadót tartogat az előttünk álló hétvége, így sztártippelőnknek, az újpesti Kabát Péternek nincs egyszerű dolga!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kabát: Javít az Arsenal és az Atletico!

Temérdek rangadót tartogat az előttünk álló hétvége, így sztártippelőnknek, az újpesti Kabát Péternek nincs egyszerű dolga!
Dortmund – Schalke, 1

A Dortmund megtalálta az igazi formáját, szépen menetelnek a Bundesligában, szerintem a Schalke legyőzése sem fog gondot okozni Jürgen Klopp együttesének a Ruhr-vidéki rangadón!

Liverpool – Manchester City, X

Mindkét csapat jó formában és bár az egy ponttal alighanem egyikük sem lenne elégedett, szerintem megosztozkodnak a pontokon!

Arsenal – Everton, 1

Muszáj kijavítania az ágyúsoknak a hétközi BL kudarcot, és erre a bajnokságban gyengélkedő Everton ellen minden esélye meg is van Sanchezéknek.

Chelsea – Tottenham, 1

Chelsea győzelmet várok, véleményem szerint a kékeknek van a legerősebb kerete Angliában, ráadásul az év eleji sima vereség miatt a bosszúvágy is fűtheti Mourinho csapatát!

Inter – Fiorentina, X

A liláknak jól megy mostanában – még szép! – és szerintem a San Siróból is ponttal távoznak majd!

Sevilla – Atletico Madrid, 2

Izgalmas meccs lesz, ahol nagy csatában a fővárosiak sikerét várom.

Monaco – PSG, X

A hercegségbelieket biztosan feldobta az Emiratesben aratott magabiztos győzelem, úgyhogy nem hinném, hogy döntetlennél rosszabb eredményt érnek majd el a párizsiak ellen!

Porto – Sporting, 1

Ez egyértelmű hazai, jobb csapat a Porto, otthon pedig nem fognak hibázni!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!