<>

 
 
 
Ebben a rovatban főleg a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - vasárnap! Tippek, infók, ötletek

Ebben a rovatban főleg a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben!

Néhány érdekesebb vasárnapi összecsapás:

La Liga: Real Madrid - Villarreal, 21:00 óra

Real Madrid várható kezdője: Casillas – Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo – Lucas Silva, T. Kroos – Bale, Isco, C. Ronaldo – Benzema

Villarreal várható kezdője: S. Asenjo – Rukavina, Musacchio, Dorado, J. Costa – Trigueros, J. Campbell, Moi Gomez, J. dos Santos – G. dos Santos, Vietto

Ligue I: Monaco - PSG, 21:00 óra

Monaco várható kezdője: Subasic – Fabinho, Toure, Wallace, Kurzawa – Kondogbia, Toulalan, Moutinho – Silva, Berbatov, Ferreira-Carrasco

PSG várható kezdője: Sirigu – van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Digne – Verratti, Rabiot, Matuidi – Cavani, Ibrahimovic, Pastore

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!