<>

 
 
 
A hét utolsó, a márciusi hónap első napján három hazai sikerrel kalkulálunk: a Valencia, és a Porto legalább 1, míg a Salzburg minimum két góllal nyerhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Valencia, Porto és Salzburg

A hét utolsó, március első napján három hazai sikerrel kalkulálunk: a Valencia és a Porto legalább 1, míg a Salzburg minimum két góllal nyerhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

205. Valencia - Real Sociedad, 1 (1.52) - spanyol bajnokság, 12:00

A Valencia szárnyal, a Sociedad idegenben pocsék. A hazait támogatjuk ezen a korai bajnokin, hiszen a Valencia remek formában van: zsinórban három bajnokit nyert. Persze ezek a csapatok mind gyengébbek voltak, mint a Real Sociedad, de a baszk alakulatnak idegenben nagyon nem megy, még egyszer sem tudott nyerni vendégként. Most sem valószínű, hogy sok keresnivalója lenne, hiszen a Valencia odahaza borzasztóan erős. A hazaiaknál egyedül Alcácer hiányzik, míg a vendégeknél, Carlos Martinez, Vela, Mikel GOnzález, Zurutuza és Elustondo is sérült. Így nem lesz könnyű dolga David Moyesnak, ez a mérkőzést bizony megint nem sok jóval kecsegtet a vendégek számára.

250. Salzburg - Grödig, (0-1) 1 (1.49) - osztrák bajnokság, 16:30

A Salzburg nagyon simán vezeti a tabellát, 6 pont az előnye és toronymagas esélyese a pontvadászatnak. Nem is meglepő, hiszen támadásban a legjobb a mezőnyben 61 góljával, ráadásul ehhez egy tűrhető védelem is társul, amely 21 meccsen 27 alkalommal kapitulált. Otthon meglepő módon csak 6-1-3 sort tud, ez a 2. legjobb az élvonalban, ám otthon is közel 4 gólt lő átlagban meccsenként. Soriano már 21 gólnál jár, de Sabitzer is veszélyes elöl, a brazil Alan januárban távozott.

A Grödig gyenge középcsapat a maga 24 pontjával és ha jól navigál, akkor nem lesznek kiesési gondjai. A tavalyi 3. hely után viszont csalódás a szereplése, de a kulcsjátékosok távozásának tükrében ez nem meglepő. Vendégként 2-3-5 sort hozott eddig össze, ráadásul csak 10-szer volt eredményes eddig idén idegenben. Augusztusban sima 0-8-as verésbe szaladt bele a Salzburg vendégeként, most ekkora különbséget nem várunk, de 2 gól ismét lazán lehet közte a különbség majd.

255. Porto - Sporting CP, 1 (1.63) - portugál bajnokság, 20:15

A 23. forduló rangadóján találkozik egymással a 2. és a 3. helyen álló rivális. A Porto 52 pontos és a Benfica sima szombati sikerével immáron 7 pont a hátránya, vagyis nem nagyon engedhet meg magának több botlást. Zsinórban 4 győzelemnél jár, ráadásul mindezt 10-0-s gólkülönbséggel hozta le. Otthon a mezőny legerősebb csapata 9-1-1 sorral és 27-3-as gólkülönbséggel. A Sporting sem rossz csapat, de nem tudja felvenni a versenyt a Benfica-Porto kettőssel, hátránya 5 pont vasárnapi ellenfelével szemben. A Braga tapad rá, így hátrafelé is figyelnie kell. Formájára nem lehet panasz, a legutóbbi 15 körben csak 1 vereséget szenvedett el. Vendégként 6-3-1-es sora sem rossz, de közel sem tud olyan támadójátékot felmutatni, mint pl. a Porto. Egyértelmű, hogy a hazaiak képviselnek komolyabb játékerőt, ráadásul a Porto nem veszíthet otthon pontokat, mert az hamar a bajnoki álmokba kerülhet. Tavaly sima 3-1 lett ebben a felállásban és valami hasonlót várunk idén is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!