<>

 
 
 
A Werder Bremen és a Wolfsburg is remek formát mutat, vasárnapi közös meccsükön a támadósorok hatékonyságára alapozva gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Gólváltás jöhet Brémában

A Werder Bremen és a Wolfsburg is remek formát mutat, vasárnapi közös meccsükön a támadósorok hatékonyságára alapozva gólokat várunk.
Német bajnokság
Werder Bremen - Wolfsburg
Vasárnap, 17:30 óra

A Werder a középmezőny tagja, 30 pontjához 6-3-2-es erőteljes haza sor párosul. A gólkülönbsége a Weser Stadionban 20-13, és összességében is hajlamos az eseménydús meccsekre. Over-under mérlege 15-7. A formája remek, december vége óta öt győzelem és egy iksz jött össze. Egy eltiltott középpályás mellett egy másik sérült, és egy fontos bekk sem bevethető.

A Wolfsburg nemcsak Németországban, hanem Európában is menetel. A bajnokságban magabiztosan őrzi második helyét, immár 47 pontnál jár, vendégségben viszont sebezhető (4-3-3, 21-16). Dosték formájára nem lehet panasz, hiszen november közepe óta nem kaptak ki, az idei öt bajnokijukból négyet nyertek, csak Frankfurtban remiztek. A keretben két középpályás sérült. Az előrejátékban jók, 15-ször játszottak +2.5-ös meccset.

Tipp: Werder Bremen - Wolfsburg, mindkét csapat szerez gólt (1.40) - Tippmixpro

Az egymás elleni találkozóikon rendre esett három gól, és ma is ezt várjuk. Nálunk a +2.5 az alaptipp, és a mindkét fél betalál opció is jó eséllyel jöhet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!