<>

 
 
 
Teniszezünk, kosarazunk és focizunk, Mexikó, Törökország, Izrael és Németország pedig a négy helyszín.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Három sportág, négy tipp

Teniszezünk, kosarazunk és focizunk, Mexikó, Törökország, Izrael és Németország pedig a négy helyszín.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

001. L. Davis – S. Errani, 2 (1.44) – női tenisz, 20:00

Csalóka ez a mérkőzés, hiszen tavaly egyszer Davis már elverte Erranit, ráadásul néhány napja Acapulcóban mindkét játékos hamar kiesett. Mi mégis merjük támogatni Errani kisasszonyt, mégpedig több okból. Egyrészt az a tavalyi vereség füvön történt, ami nem igazán fekszik az olasznak. Másrészt pedig Errani nemrég sikerrel nyert egy salakos tornát, vagyis igen jó formában van. Mexikóban is valószínűleg csak azért esett ki a második körben – apró megjegyzés: Davis az elsőben kizúgott egy világranglista 527. román versenyző ellen – mert még benne volt a végtagjaiban a riói tornagyőzelem. Errani nem egy világverő játékos kemény borításon, de egy Lauren Davist simán el kell vernie, főleg második kiemeltként. Ez egyébként mindig ad neki egy löketet. Szerintünk Sara behúzza ezt a találkozót.

017. Fenerbache-Karsiyaka, 1 (1,28) - török kosárbajnokság, 19:00

A 3. fogadja a 4. helyezettet a 20. fordulóban. A Fenerbahce a jobb csapat, ez nem kérdés, a nehéz szezonrajt után immár nagyon megy a szekér, az utolsó ötöt hozta, és átveheti a vezetést hétfőn. Otthon és idegenben egyaránt életveszélyes, de a kemény terhelés közepette belecsúsztak hibák, ám azt is látni kell, hogy egyre csak fejlődik, és a szezon végére összejöhet a cél, az Euroliga Final Four. Frissen ugyanis az egyik legnagyobb végső esélyest, a CSZKA Moszkvát is verte. A Pinar Karsiyaka az Európa-kupában vitézkedik, és makulátlan mérleggel zárt a top32 négyes csoportjában. Bármennyire erős és van formában, így az utolsó ötöt szintén hozta a bajnokságban, idegenben szenvedős, csak négyet nyert meg rendes játékidő alatt 10-ből, 2-1-re áll ráadás után és három vereség is becsúszott. Utoljára 10 napja játszott tétmeccset, ami előny, de a mostani Fener ellen nem bíznánk benne.

029. Maccabi Haifa-Maccabi Netanya, 1 (1,71) - izraeli bajnokság, 18:45

A 8. fogadja a 7. helyezettet a 24. fordulóban. A Haifa amennyire bevásárolt a nyár folyamán annyira csalódást okoz, így jelenleg a jósolt dobogó helyett még a top6, azaz a felsőházi rájátszás is messze van. A góllövéssel és a védelemmel sincs nagy baj, inkább tartós formát képtelen felépíteni. Legalább az utóbbi hetekben javult a helyzet, így az utolsó ötön csak egyszer kapott ki és három gólt nyelt. Otthon sem valami különleges, a top5-ből három csapat is legyőzte a télen, 6-0-5-ös mérleggel és 19-14-es gólkülönbséggel átlagos. A Netanya ehhez képest kiscsapat, és több az, amit nyújt az elvárásoknál. Frissen érkezik az egyik dobogóesélyes elleni 4-2-es diadalból, ami jelzi a szezonját, a liga második legrosszabb védelméhez kiváló támadójáték párosul. Idegenben azért messze nem villog, 12-19-es gólkülönbséggel és 3-2-6-os mérleggel. Szerintünk bőven van különbség a két csapat között, ráadásul a Haifának kell a pont a rájátszáshoz. Behúzhatja.

033. Ingolstadt - 1860 München, 1 (1.45) – német másodosztály, 20:15

Döcögősen alakul eddig a tavaszi szezon a listavezető számára. Az Ingolstadt a legutóbbi három meccséből csak egyet nyert meg és már csak három ponttal vezet a Darmstadt előtt. Persze amennyiben nyer hétfő este a kiesés elől menekülő 1860 München ellen, akkor nyugodtabb lehet. Márpedig erre meg is van minden esélye. A München egyáltalán nem jó csapat. Az Ingolstadt két nyeretlen forduló után minden erejével megpróbál majd három pontot kicsikarni ebből a meccsből, ami nem is lesz lehetetlen vállalkozás. Főleg, hogy a vendégek védelméből kiesett Moritz Volz, ez igen nagy érvágás a Münchennek. Az Ingolstadtnak rendkívül rossz a München elleni mérlege, ideje lesz ezen is változtatni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!