<>

 
 
 
Gólokkal számolunk a hétfői török ütközetben: a vendégek támadósora nem rossz, és otthon a Trabzon is veszélyes...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Török gólokból profitálnánk

Gólokkal számolunk a hétfői török ütközetben: a vendégek támadósora nem rossz, és otthon a Trabzon is veszélyes...
Török bajnokság
Trabzonspor - Karabukspor
Hétfő, 19:00 óra

A 22. fordulót rendezik a török élvonalban. A hazai alakulat 34 pontjával mindössze a 6. a tabellán, az EL-re még odaérhet, lemaradása a 4. pozíciótól 4 egység. Odahaza nincsen különösebb baj Ersun Yanal fiaival, 7-3-1-es mérlegük erőteljes, vendégségben viszont kimondottan döntetlen-specialista a piros-kék brigád (1-7-2). A Hüseyin Avni Aker Stadium-ban 27-19 a gólarányuk Cardosoéknak, tehát hajlamosak a nyílt játékra saját közönségük előtt. A formájuk a bajnokságban nem rossz, régen nem kaptak ki, viszont búcsúzni kényszerültek a nemzetközi porondtól - a Napoli oda-vissza elverte Ekiciéket. A keretbe visszatér egy eltiltott bekk.

A Karabukspor nincs egyszerű szituban, ugyanis a gárda kieső helyről várja a folytatást. 17 pont áll a nevük mellett, ebből vendégségben 1-3-7 a vonatkozó soruk - egyetlen sikerüket a Rizesspornál réték el még decemberben. Tolunay Kafkas legénysége gyenge passzban várja a mai túrát, két remi után a múlt héten kikapott a Mersin Idmannál. A támadópotenciál pedig megvan a brigádban: Kumbela, Abdoru Traore, Akpala és Samba Sow egyaránt jó gólveszélyes csatár. A védelemmel inkább adódnak gondok, ráadásul most hiányos is lesz a hátsó alakzat: három bekk sérült, kettő közülük alapembernek számít, rajuk kívül egy középpályás bajlódik sérüléssel hetek óta.

Tipp: Trabzonspor - Karabukspor, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmixpro

A vendégek az életükért küzdenek, szerintünk - ahogy eddig - ezúttal is belemennek a nyílt csatába. A Trabzon is hajlamos a támadófocira: a házigazda 14/7-es, a vendégek 13/8-as over/under mérleget tudnak felmutatni. Ősszek a Karabukspor 3-0-ra nyert. Ma is várunk 3 találatot, igaz, más elosztásban... Tippünk tehát: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!