<>

 
 
 
Nemzetközi kupapárharcról érkezik a Roma és a Juventus csapata is. Az utóbbi időben mindkét védelem sebezhető, így elsősorban gólváltást várunk a hétfő esti olasz rangadótól.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.82

Ismét eseménydús lehet a Roma-Juve derbi

Nemzetközi kupapárharcról érkezik a Roma és a Juventus csapata is. Az utóbbi időben mindkét védelem sebezhető, így elsősorban gólváltást várunk a hétfő esti olasz rangadótól.
Olasz bajnokság
Roma - Juventus
Hétfő, 20:45 óra

A Roma tartja magát a tabella 2. helyén, azonban ahelyett, hogy a Juventushoz közelített volna az utóbbi időben, inkább magára húzta a Napoli gárdáját. Ugyan bajnoki meccsen utoljára november elején szenvedett vereséget, rengeteg döntetlent játszik, a legutóbbi 5 meccséből 4, a legutóbbi 10-ből 7 zárult remivel. A támadósor rendre eredményes tud lenni (habár a Parma elleni 0-0-t nehéz megmagyarázni), azonban a védelem meccsről-meccsre szedi be a gólokat. Igaz, összességében nem kapnak sokat a Farkasok: a 18 kapott gól 24 meccs alatt azért nem rossz teljesítmény hátul. A hírek szerint Doumbia (1/0), Maicon (14/0), Ibarbo (0/0), Strootman (6/0), Castan (1/0) és Balzaretti (0/0) sem bevethető, míg a Florenzi-Iturbe kettős játéka kérdéses.

A Juventus jó úton halad a címvédés felé, a fentiek okán immáron 9 pontos az előnye és nagy csoda kellene ahhoz, hogy szoros legyen a végjáték. Ez jól jön abból a szempontból, hogy a BL-re tud fókuszálni, ahol a Dortmund ellen 2-1-es előnyt sikerült kiharcolnia, de nehéz meccs vár rá idegenben. Vendégként 7-4-1 sort tud felmutatni. Az utóbbi időben azonban védelme rendre kapitulál, így az Atalanta-Cesena-Milan hármas is betalált neki. Rossz hír, hogy sem Pogba, sem pedig Pirlo nincs igazán bevethető állapotban, mellettük a Marrone-Romulo-Asamoah hármas harcképtelen.

048. Roma - Juventus, mindkét csapat szerez gólt (1.82) - Tippmix

A Juventus a Dortmund elleni BL-csatáról érkezik és az utóbbi időben valamivel szellősebb védekezést mutat. A Roma viszont 1-1 gólra bármikor jó bárki ellen még akkor is, ha ők pedig a Feyenoord elleni idegenbeli derbiről térnek haza. Ősszel fordulatos, három büntetőt hozó meccset játszottak, melyet végül a Juve nyert meg 3-2 arányban. Az utóbbi időkben látottak alapján ismét simán benne lehet a gólváltás a meccsben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!