<>

 
 
 
Az osztrák élvonalban egy bátor vendéggel próbálkozunk, az olasz másodosztályban viszont egy hazai érkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kalandos olasz, osztrák túra

Az osztrák élvonalban egy bátor vendéggel próbálkozunk, az olasz másodosztályban viszont egy hazai érkezik.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

116. Sturm Graz - Austria Wien, 2 (2.59) - osztrák bajnokság, 19:00

Az 5. fogadja a 6. helyezettet a 23. fordulóban. A Sturm Graz mélyen volt az elmúlt években, nem úgy az Austria, amely a Salzburg uralkodása előtt az élen járt, és még a Bajnokok Ligája főtábláján is szerepelt. Jelenleg első ránézésre két hasonló erőt látunk, de keretre a vendégekben van több. Ehhez adódik, hogy a hazaiaknál találunk három fontos hiányzót, míg a másik oldalon nincs ilyen gond. Ezen felül a fővárosi együttes az utolsó öt idegenben mérkőzését Grazban veretlenül megúszta, persze azt sem árt tudni, hogy 1-4-0-s mérleggel. Nem mellékes az sem, hogy a Sturm 3-3-4-es mérleggel az utolsó előtti a bajnokságban, ám az Austriának sem megy valami erősen idegenben, így 2-5-4-es mérleget és 12-17-es gólkülönbséget tud. Ettől függetlenül szerintünk lehet fantázia ilyen oddsért a 2-esben, a bécsiek jobbak papíron, és ezt egy olyan helyen érvényesíthetik, ahol sokan nyertek már.

121. Brescia - Modena, 1 (2.33) - olasz másodosztály, 20:30

A két, egykor szebb napokat látott alakulat most szégyen szemre a kiesés ellen harcol a Serie B-ben. A hazaiak állnak valamelyest jobban, 32 pontosak, 5-4-4-es hazai mérleggel. Az eredménytelenség miatt edzőt váltottak a kék-fehérek, és bár Alessandro Calori bemutatkozása nem sikerült két hete (hazai vereség a Perugia ellen), szombaton már idegenben nyertek Cariaccoloék. A Modena mélyrepülésben van, Novellinot ki is rúgták a kanárik a héten. Nagy a kapkodás a klubnál, ráadásul egy kezdő középpályásuk eltiltását tölti a bresciai túra előtt. A Modena most 30 egységnél jár, és a 18., osztályozós helyről várja sorsa jobbra fordulását. Az egymás elleni mérleg erőteljes Brescia-fölényt mutat, és szerintünk Calori mester fiai otthon is tartják a pontokat. Tippünk tehát: 1(x)!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!