<>

 
 
 
Az Aston Villa negatív csúcsokat dönt, annyira kevés gólt szerez, kedden ezt a West Bromwich használhatja ki.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ennyire gólképtelen csapatot se láttál!

Az Aston Villa negatív csúcsokat dönt, annyira kevés gólt szerez, kedden ezt a West Bromwich használhatja ki.
Angol bajnokság, 28. forduló
Aston Villa-West Bromwich
kedd 20:45 óra

Az Aston Villánál óriási a baj, a kezdeti védelmi sikerek még takarták a támadósor impotenciáját, de mostanra erre sem képesek. A mindössze 12 gólt szerző együttes sorban szedi a vereségeket, már ötnél jár zsinórban, ráadásul 2-16-os gólkülönbséget tud az utolsó 10-en. Ilyen számokat a Premier League történetében alig találni, és ne feledjük, már 27 mérkőzésen túl vannak a birminghamiek. Andreas Weimann és Gabriel Agbonlahor három-három találatához csak kettőt tudott tenni a nemrég még a PL legjobbjaival szóba hozott Christian Benteke. Nem csoda, hogy egy ideje már kirúgták az elmúlt években edzősködő Paul Lambertet, de szerintünk ennél sokkal mélyebb a probléma gyökere - nehéz lesz csodát tenni. Otthon 2-5-6-os mérlege mellé 9-17-es gólkülönbséget tud, ezzel is az utolsó előtti. Jelen állás szerint egyenes út vezet a második vonalba ennyire önbizalom nélkül.

A West Bromot sokan féltették a szezontól, vékonynak tűnt a keret a szezon kezdetén, de a nyarat jól zárták, majd ugyanez vonatkozik a télre is. Úgyesen építkezik, a Manchester Unitedben ikonnak számító Darren Fletcher megszerzése stabilitást adott a középpályára, a védelem pedig Joleon Lescottal és Ben Fosterrel amúgy is rutinos. Formája is egyre csak javul, így az utolsó négyen 8 pontot gyűjtött, végre gólokat is lő. Idegenben felemás a 2-6-5-ös mérleg és a 8-15-ös gólkülönbség. Zsinórban négy döntetlen viszont jelzi, hogy masszív kis csapat, az Everton és a West Ham otthonából is hozott pontot, a Burnley és a Sunderland elleni kirándulásban talán több volt. Ilyen formában aligha lesznek gondjai a kieséssel, jelenleg nyolc pontra távolodott el az Aston Villától.

Főtipp

Aston Villa - West Bromwich, 2, döntetlen nélkül (2.00)

Bevállalósaknak

129. Aston Villa - West Bromwich, 2 (2.66) - Tippmix

Az Aston Villa ellen mindenki tudja, egyetlen gól elég lehet. A West Bromwich keret és forma alapján is mérföldekkel előrébb jár, a kérdés, hogy egyetlen gyenge pontja, a támadósor meg tudja-e verni a birminghamiek helyezéséhez mérten tűrhető védelmét. Ha ez sikerül, mi borítékoljuk a 2-est.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!