<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: olasz, holland, izlandi siker

Két vendég és egy hazai sikerre számítunk a szombati Eb-selejtezőkön. Olaszország és Izland is lépéselőnybe kerülhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

151. Kazahsztán - Izland, 2 (1.71) - Eb-selejtező, 16:00

Izland kis híján kijutott a tavalyi vb-re és most jó úton halad az Eb felé. A gárda remekül teljesít, nem említhető egy lapon Kazahsztánnal. Az ázsiai csapat nem rossz, de jelenleg inkább pofozógép. Küzdős, de egyértelmű vendégsikert várunk.

161. Hollandia - Törökország, 1 (1.50) - Eb-selejtező, 20:45

Mindkét oldalon vanank komoly hiányzók (Robben, van Persie, Turan), de Hollandia egységesebbnek tűnik jelenleg. A török csapatban még mindig komoly széthúzásokról hallani. Kötelező a győzelem a narancsosoknak, különben óriási hátrányba kerülhetnek.

170. Bulgária - Olaszország, 2 (1.80) - Eb-selejtező, 20:45

Az olasz válogatott általában kiszámíthatatlan, ha selejtezőkről van szó, de Bulgária annyira pocsékul teljesít, hogy nem tudunk bízni a hazai gárdában. A makacsul tapadó norvég válogatott miatt muszáj lesz győznie Olaszországnak.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!