<>

 
 
 
A német alapszakasz győztese megnyerte első két mérkőzését a Grizzly Adams ellen. Nem lehet más céljuk, mint a 3., hazai jégen megrendezésre kerülő meccsüket is behúzni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

Nálunk fix 1-es a 098-as Tippmixmeccs

A német alapszakasz győztese megnyerte első két mérkőzését a Grizzly Adams ellen. Nem lehet más céljuk, mint a 3., hazai jégen megrendezésre kerülő meccsüket is behúzni.
Német jégkorongbajnokság
Mannheim - Wolfsburg
Kedd, 19:30 óra

Az Adler Mannheim magabiztos előnnyel, 9 ponttal megnyerte a DEL alapszakaszát. A reguláris szakaszban lőtt 173 góljuk a második legtöbb volt, míg a 123 kapott találat a legkevesebb. A Mannheim élvezi a hazai pályát, 30 meccsből 23-at megnyert otthon. A rájátszás negyeddöntőjében nem szórakoztak sokat, 4-1-es összesítéssel verték ki a 8. Nürnberget. A playoff 7 meccsén Mauer 9 (6+3), Hospelt és Hecht 8-8 (3+5 és 1+7), míg Akdag 7 pontot (2+5) gyűjtött. A kapuban a német válogatott Endras áll, aki 92%-os védési hatékonysággal és 2,22-es kapott gólátlaggal rendelkezik.

A Grizzly Adams Wolfsburg a 7. helyen végzett 52 meccs után, így pótkörre kényszerült a rájátszásban. Pozitív gólaránnyal zárták az alapszakaszt, 152 lőtt és 136 kapott góljuk egyaránt átlagos. A Wolfsburg jó vendég, 30 találkozón 16-szor győzelemmel hagyta el a jeget. A playoff első körében kénytelenek voltak jégre lépni, a Krefeldet 2-1-es összesítéssel búcsúztatták. A negyeddöntőben a Münchent nagy meglepetésre söpréssel kiverték. Eddig 9 meccset játszottak a rájátsztásban, ahol Mulock és Haskins 9-9 pontot szerzett (1+8 és 2+7), míg Rosa 7 pontig jutott (3+4). Kapusuk, Brückmann 93,7%-a jó, 2,21-es kapott gólátlaga hasonló a kollégájához.

098. Mannheim - Wolfsburg, 1 (1.65) - Tippmix

Az alapszakasz 4 meccsén 2-2 siker született, a rájátszásban viszont, ahol sokkal fontosabb, ki nyer, mindkétszer az Adler húzta be a meccset. A párharc első meccsét 5-4-re nyerte hosszabbításban, míg legutóbb 5-3-ra diadalmaskodott Wolfsburgban. Ha döntőbe akarnak kerülni, nem engedhetnek meg maguknak egy hazai vereséget.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!