<>

 
 
 
Óvatos mérkőzésen pontosztozkodást várunk a Serie B mai rangadóján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Erre fogadj a 222-es Tippmixmeccsen!

Óvatos mérkőzésen pontosztozkodást várunk a Serie B mai rangadóján.
Olasz másodosztály
Carpi - Bologna
Szerda, 20:30 óra

33 forduló után 65 pontjával magabiztosan vezeti a bajnokságot a hazai együttes. A Stadio Sandro Cabassi-ban 10-4-2-es, tekintélyt parancsoló sort produkáltak Ingléséék (29-13), akik jó passzban várják a találkozót: legutóbbi 5 meccsükből négyet ugyanis behúztak, legutóbb ugyancsak rangadót nyertek Vicenzában (1-2). Fabrizio Castori vezetőedző számára jó hír, hogy szinte teljes kerettel várhatják az ütközetet.

Főtipp

225. Carpi - Bologna, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmix

Melléktipp

222. Carpi - Bologna, X (2.80) - Tippmix

A Bologna tavaly esett ki az élvonalból, és a klubnál az azonnal visszajutást tűzték ki célul. A padra Diego Lopez ült le, és bár eleinte akadozott a piros-kékek gépezete, összességében azonban még mindig jó esélyük van Caciánéknak az egyenes úton való osztályváltásra. 56 egység áll a nevük mellett, és kimondottan eredményes túrázónak számítanak (8-5-3). Ami a formájukat illeti, arra sem lehet panasz, hiszen december közepe óta mindössze egyszer kaptak ki. Azért volt egy viszonylag gyengébb, elsősorban góliszonnyal jellemezhető periódus is a közelmúltban, viszont a hétvégén a Livorno ellen már ismét a szebbik arcukat mutatták a bolognai legények. A keretben két csatár (összesen 13 gól) hiányzik majd, és egy középpályás is sérült.

Ősszel, fordított felállásban 0-0 lett a végeredmény. Ma sem lepődnénk meg, ha remiznének a felek. Sőt! Leginkább ebben az opcióban látjuk a fantáziát. Emellett visszafogott tempót, és ennek megfelelően kevés találatot várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!