<>

 
 
 
A baranyaiak kis híján meglepetést okoztak az odavágón: ma "szép halált" várunk tőlük. Gólváltással számolunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Pécs-Vidi? Itt a tuti tipp

A baranyaiak kis híján meglepetést szereztek az odavágón: szerdán "szép halált" várunk tőlük. Gólváltással számolunk!
Magyar Kupa
Pécs - Videoton
Szerda, 18:00 óra

Az első mérkőzésen 0-1-es szünet után 2-1-re nyert a fehérvári alakulat. A piros-feketék a télen nagy átalakuláson mentek keresztül, légiósok sora érkezett, többen távoztak is a keretből. A horvát szakember, Robert Jarni olybá tűnik, új mentalitást hozott Pécsre. A kiesés elől menekülő együttes jól kezdte a tavaszt, verték Márkárték az Újpestet és a Halit, pontot hoztak Diósgyőrből, legutóbb viszont botlottak Kecskeméten. Mindkét kupában állnak még a mecsekaljaiak, igaz, a Ligakupában és a magyar Kupában is hátrányból várják a visszavágókat.

A kupában eddig a Kozármislenyt és a Debrecent búcsúztatták Frölichék. A Vidi elleni első mérkőzésen az első játékrészben kimondottan jól futballoztak a baranyaiak, ám a hajrában fordítani tudtak a hazaiak. Gólt lőttek idegenben Szatmáriék, ez mindenképpen mellettük szól. És ha ma is betalálnak, akkor akár izgalmas is lehet a visszavágó... A bajnokságban még van bőven izgulni valója Jarni mester csapatának, ám a horvát tréner többször lenyilatkozta: komolyan veszik a kupát, megtesznek mindent, hogy bejussanak a legjobb négy közé.

A Videoton jó eséllyel megnyeri a bajnokságot, utcahosszal vezetnek a fehérváriak, a Magyar Kupában, valamint a Ligakupában is is ott vannak az elődöntő kapujában. A válogatott leállás előtt ikszeltek ugyan a Puskásnál, de a Loki ellen idegenben szereztek előnyt a Ligakupában. Joan Milan Carillo alakulata nagyon egyben van, és nem mellékesen Simon Ádámék idegenben még nem találtak legyőzőre! A bajnokságban 6-3-0 a mérlegük, a kupában eddig az első körben Szigetszentmiklóson győztek - a következő kanyarban a Sóstói Stadionban a DVTK kapitulált.

Tipp: Pécs - Videoton, mindkét csapat szerez gólt (1.75)

A Pécsnek muszáj lesz támadnia, hiszen hátrányból várja a visszavágót. Ez jól jöhet Nikolicséknak... Ugyanakkor a házigazdában is benne van a gól, motiváltak mostanság Makrievék. Az opciók közül a gólváltás igencsak benne van a pakliban - mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!