<>

 
 
 
A kosár Euroligában rangadót nyerhet a Barca a Real ellen, a Panathinaikosz pedig a német Albát verheti. A horvát fociligában pedig az Belupo nyerheti az alsóházi rangadót.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Euroliga és horvát foci

A kosár Euroligában rangadót nyerhet a Barca a Real ellen, a Panathinaikosz pedig a német Albát verheti. A horvát fociligában pedig az Belupo nyerheti az alsóházi rangadót.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

029. Panathinaikosz - Alba Berlin, 1 (1.18) - férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

A 3. fogadja az 5. helyen állót az E-csoport 13. körében. Egyik csapat sem lélegezhet fel vagy épp mondhat még le a továbbjutásról: a Pana 7-5 mutatóval áll, míg a németek 6-6-al, vagyis könnyedén fordulhat a kocka. Ami viszont biztos, hogy a görögök nagyon magabiztosak hazai környezetben: az 5 győzelem mellé csak 1 vereség csúszott be, azt pedig el kell ismerni, hogy a jelenlegi Barcelonától ki lehet kapni 4 ponttal - még hazai közönség előtt is. Az Albának nem megy idegenben: a Maccabit és a csoportutolsó Galatát meglepték, de a Crvena és a Real otthonában sima verést kaptak, a Barca ellen pedig hosszabbításban véreztek el. Mindkét csapat két kör óta veretlen, a Panathinaikosz viszont ez idő alatt verte pl. a Real csapatát, amely komoly lendületet adhat nekik. Nem tartjuk valószínűnek, hogy a berliniek ellen hibáznának!

030. Barcelona – Real Madrid, 1 (1.67) – férfi kosárlabda Euroliga, 20:45

Spanyol csúcsderbi az Euroliga E-csoportjában: a második helyen álló Barca (9-3) az éllovas Real Madridot (10-2) fogadja. Két körrel a csoportkör zárása előtt bizonyos, hogy a két klubóriásé lesz lesz az első két hely, ami pályaelőnyt ér a negyeddöntőben. A katalánok mind a hat hazai meccsüket megnyerték, a Real csak Tel-Avivban és Athénban, a Pana otthonában szenvedett vereséget. A madridi derbin viszont 24 pontot vert az ősi riválisra, mint ahogy másfél hónapja a barcelonai bajnokin is nyerni tudott.

Hogy mégis hazai sikert tippelünk, annak elsősorban az az oka, hogy március közepén véget ért a Real nagy menetelése, a Panathinaikosztól elszenvedett 16 pontos zakó után az ACB-ligában kikapott Murciában is, vagyis a legutóbbi két túrája sikertelen volt. A fővárosiak ráadásul abban a tudatban játszhatnak, hogy nagy baj a vereséggel sem történik, s bár a presztízs hatalmas (mégiscsak El Clásico), a Barcelona most motiváltabbnak tűnik.

037. Slaven Belupo - Osijek, 1 (1.85) - horvát bajnokság, 17:00

A 7. fogadja a 8. helyen állót a 27. fordulóban. A Belupo 27 pontjával csupán 4 pontra van a kieső zónától, hazai mérlegére azonban bátran támaszkodhat: 6 sikere mellé 3 döntetlen és 2 vereség tartozik, nemrég 4-0-al küldték haza a dobogós Lokomotív Zagreb gárdáját. Az Osijek a tűzzel játszik és csak 1 pontra van a sereghajtótól, idegenben pedig rendre nem sok vizet zavar (2-1-9 10-23). A legutóbbi szezonban sem sokon múlt a bennmaradása és kerete erre a szezonra sem erősödött. Az egymás elleni mérleg sokat elárul: decemberben fordított felállásban 3-2-re nyert a Belupo, szeptemberben pedig a ebben a felállásban 2-0 lett a vége. A Slaven egy csütörtöki hazai sikerrel kicsit távolabb kerülhet a kieső zónától és szerintünk behúzza ezt a fontos meccset!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!