<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

8 ezerből 115 milliót, 17 focimeccsel!

Elképesztő szelvényt adtak föl húsvétkor Angliában. 17 meccs volt rajta, igazából papírforma eredmények, de mégis óriásit kaszált a fiatalember.

Csak az időt akarta elütni az a 30-as éveiben járó fiatalember, aki bankot robbantot a hétvégén Nagy-Britanniában. A neve elhallgatását kérő férfi a londoni pályaudvaron várakozott a vonatra, amikor unalmában elkezdett meccseket pakolni egy szelvényre. Igazából nem agyalta túl a dolgot: beikszelte a papírformáknak mondható eredményeket

A meccsekből jutott szombatra és vasárnapra is, ráadásul az utolsó találkozó volt az igazi hab a tortán. Ezen ugyanis a PSG győzelmét tippelte meg a Marseille ellen, ám a hazai csapat már 2-1-re vezetett a mérkőzésen. Végül – köszönhetően többek között Zlatan Ibrahimovicsnak – a fővárosi csapat fordított és nyert. Akárcsak a brit fogadó, aki húsz fontot (nyolcezer forintot) kockáztatott, ám elképesztő összeget, 280 ezer fontot (115 millió forintot) kaszált. Gratulálunk neki.

Íme a szelvénye: Roma - Napoli, Juventus - Empoli, Arsenal - Liverpool, Swansea - Hull, Manchester United - Aston Villa, Bayer Leverkusen - Hamburg, Hoffenheim - M'gladbach, Dortmund - Bayern München, Wolfsburg - Freiburg, Cordoba - Atlético Madrid, Benfica- Nacional, Zwolle - Willem II, Twente - PSV, Rangers - Hearts, Guingamp - Lyon, Montpellier - Bastia, Marseille - PSG

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!