<>

 
 
 
A hét utolsó napján a spanyol, az olasz, a magyar, az angol és a német élvonalból is kiszemeltünk 1-1 tutinak tűnő hazai tippet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: öt hazaival tarolnánk

A hét utolsó napján a spanyol, az olasz, a magyar, az angol és a német élvonalból is kiszemeltünk 1-1 tutinak tűnő hazai tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

222. Villarreal - Cordoba, 1 (1.25) - spanyol bajnokság, 19:00

A 6. fogadja a sereghajtót a 32. fordulóban. A Villarreal számára különösen fontos a bajnoki hajrá, ugyanis szoros befutóra számíthat a 6. helyért vívott csatában a Malaga ellen. Szerencséjükre a rivális sem gyűjtögette olyan szorgalmasan a pontokat az elmúlt bajnokikon, így előnyük jelenleg 5 pont. Március 8-án nyert utoljára bajnokit a hazai együttes, azóta 2 vereség és 3 döntetlen a mérleg. A Cordoba helyzete egyre reménytelenebb: 19 pontja 9 pontra tartja távol a bennmaradást érő helyektől, így jövőre szinte biztosan a második vonalban folytathatja majd a küzdelmeket. A Villarreal legutóbbi 2 hazai bajnokiját lőtt gól nélkül veszítette el, a Cordoba viszont kiváló ellenfél lehet a 6. hely stabilizálásához.

226. Roma - Atalanta, 1 (1.38) - olasz bajnokság, 15:00

Lépéshátrányba került a Roma az elmúlt hetekben. Elherdálta előnyét és már csak harmadik a tabellán, az erőre kapó Lazio megelőzte. Ezt azért nem hagyhatják a Farkasok, hogy a városi rivális előzzön, ezért is várjuk, hogy az Atalanta ellen magára talál a gárda. A vendégcsapat hét pontra van a kiesőzónától, de azért nem nyugodhat meg. Rómában is hajtani fog a csapat, de idegenben nem sok babér termet eddig az Atalantának.

A Roma odahaza utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg, ám azt éppen a legutóbb, ráadásul éppen a Napoli ellen. Vasárnap kötelező a három pont begyűjtése a fővárosi együttesnek, különben még a negyedik helyen álló Napoli is lőtváolba lopózhat. A győzelem még úgy is összejöhet, hogy ennyi hiányzóval kell számolni, ugyanis Totti, Keita, Gervinho, Maicon és Strootman sem játszhat. Viszont a vendégeknél is fontos láncszemek estek ki Pinilla, Biava, Cigarini, Bellini, Cherubin és Raimondi személyében.

241. Wolfsburg - Schalke, 1 (1.60) - német bajnokság, 17:30

Riasztó lehet a wolfsburgi fiúk csütörtöki 4-1-es zakója a Napoli ellen (Európa-liga-negyeddöntő), ám ne feledjük, a német bajnokságban ettől még a zöld-fehéreké a legerősebb sereg hazai környezetben. Tucatnyi győzelem mellett kétszer játszottak döntetlent a második helyen álló Dosték, a legutóbbi hat Bundesliga-meccsüket megnyerték otthon. Aaron Hunton kívül egyetlen jelentős hiányzója sem lesz a vendéglátónak, nem úgy a Schalkénak, amely minden bizonnyal nélkülözni kénytelen az eltiltott Högert, Choupo-Motingot, Ayhant és Kirchhoffot is.

Az S 04 ötödik a tabellán, idegenben gyenge (3-3-7), ráadásul a formája is pocsék. A Hoffenheim és a Real Madrid (BL) legyőzése óta négy bajnokin három pontot szerzett, nyerni egyszer sem tudott, 270 perce még gólt sem szerzett. Márpedig ez nem sok jóval kecsegtet a hazai környezetben átlagosan 2,3 találatot jegyző Wolfsburg ellen.

246. Újpest – Pápa, 1 (1.28) - magyar bajnokság, 18:00

A nyolcadik fogadja a (forduló előtti) 15. helyezettet a magyar NB I-ben. A lila-fehéreknél Vasziljevics távozása váltott ki élénk sajtóvisszhangot a héten, így a vesztes derbiről kevesebb szó esett. A fővárosiak 30 pontosak, hazai mérlegük 5-3-3 (13-10), november vége óta nem nyertek, hét bajnokiból ötöt vesztettek. Előre nem nagyon tudnak lépni. Támadósoruk gyenge, csak 19 gólt rúgtak. A pápaiak 18 ponttal már kiesők, idegenben egyszer nyertek, kétszer ikszeltek, nyolcszor kikaptak. Három vesztes meccsen vannak túl Popinék, 390 perce nem rúgtak gólt. A két gyenge formában lévő csapat meccsén a hazaiak az esélyesek, az Újpest most már nem hibázik és öt hónap után végre nyer.

248. Manchester City - West Ham, (0-1) 1 (1.62) - angol bajnokság, 14:30

A City legutóbbi 5 bajnokijából hármat elveszített, így gyakorlatilag lemondhat a bajnoki címről. Sőt, nagyon úgy fest, a dobogós helyekért is komoly csatát kell vívnia az Arsenal-MU kettőssel és ha nem mászik ki a gödörből, akkor a Liverpool és a Southampton is hamar ott lehet a nyakán... Otthoni 10-3-2 mérlege nem rossz, zsinórban három hazai meccsét megnyerte - ráadásul kapott gól nélkül. A West Ham számára már nem igazán van tétje a hátralévő bajnoki meccseknek: az európai kupahelyekre nem nagyon érhet oda, a középmezőnyben meg gyakorlatilag mindegy, hogy hol végez. Vendégként a 3-6-6 sora nem túl meggyőző, összességében pedig formája sem az, hiszen az elmúlt 5 fordulóban mindössze egyszer tudott nyerni. Sakho személyében ráadásul egy 10 gólos támadója is hiányzik majd, de Carroll (14/5) és a védelemben Tomkins (21/1) sem bevethető. Mindezek tükrében szerintünk nagyon sima 1-es várható!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!