<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Már a szünetig meglesz a Barca előnye?

A legutóbbi hét BL-meccsét úgy nyerte meg a Barcelona, hogy már az első félidő után előnyben volt. Tippünk szerint kedd este is gyorsan döntésre viszik a meccset Messiék.
Bajnokok Ligája negyeddöntő, visszavágó
Barcelona – PSG
Kedd, 20:45

Sokat töprengtünk, merjünk-e újabb gólzáport tippelni a Barca és a PSG keddi összecsapására. Tény, hogy a spanyol és a francia együtt az utóbbi időben nem kímélte egymást: a tavaly szeptemberi, párizsi 3-2 után kétszer nyert 3-1-re Luis Enrique együttese. Igen, csakhogy a múlt heti diadal szinte eldöntötte a negyeddöntő-párharcot, és jól ismerjük a Barca arcát akkor, amikor nem kell maximális fordulatszámon pörögnie (megy az adogatás körbe-körbe).

Annyi bizonyos, hogy erős csapattal állnak ki a katalánok, Iniesta kivételével a pályán lehet mindenki. Márpedig jó esély van rá, hogy a Barcelona igyekszik gyorsan döntésre vinni a dolgot, ha pedig megvan a vezetés, akkor szépen eldugja a labdát.

Ami a párizsiakat illeti, hétfőn eldőlt, hogy Thiago Silva el sem utazhatott Barcelonába, rajta kívül Motta és Aurier kénytelen kihagyni a visszavágót. Újra ott lehet a csapatban ugyanakkor az első fellépést kihagyó legnagyobb sztár, Ibrahimovic, aki annak idején nem a legjobb szájízzel jött el Barcelonából, így biztosan keményen odateszi magát. Támadniuk kell a franciáknak, ám ez roppant veszélyes fegyver lehet, a bombaerős Barca-támadószekció kíméletlenül büntethet.

124. Barcelona – PSG, 1. félidő eredménye 1 (1.74) – Tippmix

A már említett franciaországi zakó óta mind a hét Bajnokok Ligája-meccsüket megnyerték Neymarék, méghozzá úgy, hogy már az első félidőt követően náluk volt az előnyt. Említést érdemel, és nem támasztja alá a gólzáport az előző körben a Man. City kiejtése: a 2-1-es manchesteri siker után a Barcának bőven elég volt a hazai 1-0 is. Hasonlót gyanítunk kedden is: katalán előny, aztán le is gördülhet a függöny…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!