<>

 
 
 
A hazaiak még nem nyugodhatnak meg, de nem ma gyűjtik be a bennmaradáshoz szükséges pontot, pontokat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.53

Behúzzuk a 2-est a 152-es Tippmixmeccsen

A hazaiak még nem nyugodhatnak meg, de nem ma gyűjtik be a bennmaradáshoz szükséges pontot, pontokat...
Angol másodosztály
Rotherham - Norwich
Szombat, 16:00

A Rotherham 44 egységével a 21., azaz épp a vonal fölött tanyázik. Van még egy elmaradt meccse a Readinggel, a mögötte hajrázó Millwall 40-nél jár. A zárófordulóban Leedsben lép pályára, az ellenfél akkor nem lesz feltétlenül motivált, a fehérek ugyanis a középmezőnyben tanyáznak. Otthoni soruk 7-6-8, az előző három játéknapon "mindent csinált", előtte viszont rendre kikapott.

152. Rotherham - Norwich, 2 (1.53) - Tippmix

Alex Neil menedzser együttese a múlt heti vereségének betudhatóan visszacsúszott a 4. helyre, 82 pontjához 13-4-5-ös vendégmérleg tartozik. A kanárik sorsa már nem a saját kezükben van, hiszen az előttük álló együttesek 3, illetve 2 egységgel mennek előttük, viszont ha ma és a zárónapon a Fulham ellen otthon győznek, még akár előzhetnek is. A Borough elleni botlás előtt nagy menetelésben voltak Jerome-ék, és szerintünk a kudarc után visszatalálnak a helyes útra.

Ősszel meglepetésre ikszeltek a felek a Carrow Roadon - ma viszont nem hibázik a Norwich. Kerete lényegesen erősebb, és ez ma megmutatkozik a pályán is. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!