<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: Barca- és PSG-kiütés a láthatáron

A katalán együttes két bajnoki óta nem győzte le a Getafét, most kiütést rendezhet. A PSG ugyanakkor magabiztos sikerrel veheti vissza a tabella első helyét. A Vidi pedig nem bízhatja a véletlenre.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

079. Újpest - Videoton, 2 (1.97) - magyar kupa, 18:00

Szűkös előnyt szerzett az első meccsen a Videoton, amely csak 1-0-ra nyert hazai pályán a kupa elődöntőjében. A lilák azóta buktak egy derbit, de kissé magukra találtak. Éppen ezért - és a gyakorlatilag már megnyert bajnokság miatt – nem tartalékolhat a Vidi, így viszont kinéz a vendégsiker.

092. Barcelona - Getafe, 1 (0-2) (1.40) - spanyol bajnokság, 20:00

Meglepő, de a Barcelona két legutóbbi bajnokiján is ikszelt a Getaféval. A madridi kiscsapat szívós ellenfél, de most nincs jó formában. Nem úgy a katalánok. Minimum egy három gólos különbség várható a meccsen.

126. Paris SG - Metz, 1 (0-1) (1.45) - francia bajnokság, 21:00

A PSG végre visszaszerezheti első helyét a Lyontól. A fővárosi csapat most pótolja a hiányzó meccsét. Legutóbbi öt haazi bajnokiját hendikeppel nyerte. A Metz nem rossz, menekül is a kiesés elől, de most nem lesz keresnivalója.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!