<>

 
 
 
A valenciai kiscsapatnak még jó esélye van a bennmaradásra, nem úgy a vendégeknek. Motivációs tényezők miatt hazai sikert várunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.86

Folytatja a menekülést a Levante

A valenciai kiscsapatnak még jó esélye van a bennmaradásra, nem úgy a vendégeknek. Motivációs tényezők miatt hazai sikert várunk!
Spanyol bajnokság
Levante - Cordoba
Kedd, 22:00

Már csak öt forduló van hátra a La Liga küzdelmeiből, és bizony még sok a megválaszolatlan kérdés. Ilyen például, hogy melyik három alakulat búcsúzik az elitosztálytól? A Levante érintett a történetben, mert ugyan jelenleg a 15. 32 egységgel, de a vonal alatti Depor is már 29-nél jár. A valenciai kiscsapat Lucas Alcaraz vezetésével nem teljesít rosszul, utolsó 12 bajnokijából ötöt is megnyertek Casadeusék, ráadásul több kiesési rangadón is taroltak a piros-kékek. A hazai pálya viszont nem feltétlenül jelent előnyt Barraléknak, ugyanis eddig csak 5-4-7-es statisztikát tudtak produkálni. A hétvégén bravúros győzelmet arattak a Getafénél, előtte a hajrában az Espanyol ellen mentettek pontot Simaoék. A keret nem lesz teljes, Diop sérült, Tono (bekk) eltiltott lesz, mert begyűjtötte 5. sárgáját.

A Cordoba menthetetlen helyzetben van, a zöld-fehérek a tökutolsók, lemaradásuk a bennmaradást érő 17. helyezettől immár 11 pont. A déliek most 20-nál járnak, idegenben 2-5-9-es mérleget hoztak össze. A társulat borzalmas passzban van, lanuár 12-e óta nem nyert, legutóbbi két túráját viszont egy-egy ponttal zárta (Villarreal, Depor). Andone, az ötgólos, jó formában lévő csatár eltiltott lesz, és Ghilas, a másik támadó bevetése is kérdéses. És még egy bekk lesz... Így nagyon nehéz kilencven perc vár a szinte reménytelen helyzetben lévő alakulatra.

097. Levante - Cordoba, 1 (1.86) - Tippmix

Ősszel 0-0 lett a vége Granadában a találkozónak, most viszont szerintünk a lendületben lévő valenciai társulat behúzza a három pontot, és tesz egy lépést a bennmaradás felé... Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!