<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: nyerhet a Loki, az Ajaccio és a Dundalk

Két vendég és egy hazai sikerrel kalkulálunk pénteken. A Debrecen hajrázhat a bronzéremért, míg az Ajaccio a kiesést kerülné el. A Dundalk viszont rangadót nyerhet Írországban.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

057. Dunaújváros - Debrecen, 2 (1.90) - magyar bajnokság, 19:00

A Debrecennek még van esélye elcsípni az Európa-ligát jelentő harmadik helyet, főleg, ha az MTK rossz formája kitart a hétralévő fordulókban is. A Dunaújváros menekül a kiesés elől, de nincs egy szinten a Lokival. Sima vendég lehet.

080. Ajaccio - Arles, 1 (1.47) - francia másodosztály, 20:30

Az Arles tökutolsó, hiába nyeregetett mostanában mérkőzéseket. Az egyenes ági bennmaradásra már semmi esélye. Az Ajaccio éppen a kiesőzóna felett áll, ezért szüksége van a pontokra. Odahaza nyernie kell.

094. St. Patricks - Dundalk, 2 (2.03) - ír bajnokság, 20:45

A Dundalk félelmetes formában van, legutóbbi öt meccsét megnyerte. A St. Patricksnak nem megy annyira mostanában, legutóbb az utolsó előtti Bray csapatától is kikapott idegenben. Kemény meccset várunk, de szerintünk győz a listavezető.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!