<>

 
 
 
Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az újpesti öregfiúkkal néhány nappal ezelőtt aranyérmet nyerő, a lila-fehérek 41-szeres válogatott hátvédje, Fehér Csaba!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fehér: X az olasz rangadón, győz a Fradi!

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az újpesti öregfiúkkal néhány nappal ezelőtt aranyérmet nyerő, a lila-fehérek 41-szeres válogatott hátvédje, Fehér Csaba!
Hoffenheim – Hertha, X

A Hoffenheimnek igazából teljesen mindegy, a Herthának pedig ha jól tudom az egy pont éppen elég a bennmaradáshoz, ezt szerintem megszerzik Dárdai Paliék!

Juventus – Napoli, X

Az egyik oldalon a nagyobb tudás, a másikon pedig a motiváltság, nálam ez a párosítás is döntetlen!

Barcelona – Deportivo, 1

Azt hiszem, ez különösebb indoklást nem igényel, otthon fieszta hangulatban ünneplik majd a bajnoki címet Messiék a szurkolókkal.

Everton – Tottenham, 1

Az az érzésem, hogy a balul sikerült szezont szép búcsúval zárja majd a liverpooli alakulat.

Ferencváros – Honvéd, 1

A Fradi nagyon jó formában van, ráadásul hétközben a Magyar Kupát is behúzták a zöld-fehérek, szerintem a kispestiek ellen is kitart majd a lendület.

Milan – Torino, 1

Az Evertonhoz hasonlóan a Milan sem tündökölt idén, de szerintem a piros-feketék is győzelemmel ajándékozzák meg az utolsó fellépésükön a szimpatizánsaikat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!