<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Jöhet a gólváltás a Lazio-Roma derbin

A római derbi mindig óriási presztízzsel bír. Főleg, ha a második hely a tét...
Olasz bajnokság
Lazio - Roma
Hétfő, 18:00

A Napoli vereségével egyre valószínűbb, hogy mind a Roma, mind a Lazio a BL-ben indulhat jövőre. Az viszont még koránt sem dőlt el, hogy kinek kell selejtezőt játszania és ki jut fel egyenesen a főtáblára. Az ezúttal pályaválasztóként játszó égszínkékek egy elbukott kupadöntő után érkeznek a derbire, ami ráadásul hosszabbításban dőlt el. A plusz 2 x 15 percnek pedig lehet még jelentősége. A bajnoki forma sem az igazi, a legutóbbi 5 meccsen 2 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség a mérleg. Ederson és Biglia továbbra is sérült, de Radu játéka is kérdéses.

Tottiék magabiztosan várhatják a városi rivális elleni összecsapást, hiszen az elmúlt 4 fordulóban 1 vereség mellet 3 sikert ünnepelhettek. Lépéselőnyben is vannak a farkasok, hiszen 1 ponttal megelőzik a Laziót, így a mai derbin nekik a döntetlen is elég. Ami Rudi Garcia hiányzóit illeti, Castán, Strootman, Gervinho még az orvosi stáb ellátására szorul, de Maicon sincs 100 százalékos állapotban.

Tipp: Lazio - Roma, mindkét csapat szerez gólt (1.55) - Tippmixpro

Ősszel eseménydús meccset vívtak a csapatok, akkor 2–2 lett a vége, de a közelmúlt randevúin egyébként sem bírtak egymással a felek. Hogy most mire mennek egymással, azt nem mernénk megtippelni, viszont a támadósorok általában megzörgették az aktuális rivális hálóját, erre ma is jó esélyt látunk, így a gólváltás mellett tesszük le a voksunkat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!