<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Női tenisz és görög gólzápor

A görög bajnokikon ugyan nem jellemző a gólzápor, mi most mégis ezt várjuk, emellett a román Dulgheru kiejtheti a hazai pályán játszó riválisát.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

115. A. Cornet - A. Dulgheru, 2 (1.91) - Roland Garros, 11:00

Egymás után hullanak el a nagy nevek a Roland Garros női versenyén. Előbb Venus Williams, tegnap pedig Jelena Jankvics is kiesett óriási meglepetésre. Ez is azt jelzi, hogy Párizsban történhetnek érdekes dolgok. Márpedig pont egy ilyenből profitálnák szerdán. A női egyesek között Alizé Cornet és Alexandra Dulgheru méri össze erejét. Cornet bár hazai pályán versenyezhet, nincs túl jó formában. Dulgheru viszont rendkívül jól játszik mostanában, feljövőben van és most nagyot robbanthat a világversenyen. Április eleje óta csak Ana Ivanovics és Simon Halep tudta legyőzni. Dulgheru ráadásul februárban már elverte egyszer Cornet-t, igaz akkor még keményborításon. Szerintünk a román versenyző bőven továbbléphet a következő körbe.

161. Atromitosz - Aszterasz Tripolisz, 4 vagy több gól lesz (3.40) – görög bajnokság rájátszás, 16:15

A görög bajnokság BL indulási helyéért vívott rájátszásában a mai első mérkőzésen az Atromitosz Periszteri az Aszterasz Tripoliszt fogadja. A hazaiak az ötödik helyen zárták az alapszakaszt, méghozzá 34 meccsen 14-12-8-as mérleggel és 54 megszerzett ponttal. A vendégek némileg jobban teljesítettek, a 17-8-9-es mutató 59 egységhez és a negyedik pozícióhoz volt elegendő. Egymás ellen az utóbbi időben mindig a pályaválasztó gárda örülhetett, ennél viszont érdekesebb statisztikára lettünk figyelmesek; a legutóbbi 7 randevúból 5 (!) alkalommal is gólzáport rendeztek a csapatok, minimum 4 találat esett a meccseken. Az az érzésünk, hogy most sem fognak finomkodni egymással, szerintünk ezúttal is potyogni fognak a gólok, a bevállalós szelvényen pedig jól mutathat a zsíros szorzó!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!