<>

 
 
 
A holland osztályozóban már javában aprítják egymást a csapatok: ezúttal két gólos együttes megy egymásnak a Graafschap és a Volendam személyében.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólzáporra fogadunk Hollandiában

A holland osztályozóban már javában aprítják egymást a csapatok: ezúttal két gólos együttes megy egymásnak a Graafschap és a Volendam személyében.
Holland bajnokság, osztályozó
De Graafschap - Volendam
Csütörtök, 18:30

A play off végjátékához közelednek a csapatok Hollandiában is. A házigazda az alapszakaszban a 6. helyen zárt, otthon a De Vijverberg-ben kimondottan erős sort produkált (13-2-4), gólkülönbsége saját közönsége előtt 45-19. A formájára nem lehet panasz, jó passzban zárta a bajokságot, és a rájátszásban is remekül vette az első akadályt: az élvonalbeli Go Ahead ellen kétszer 1-0-ra diadalmaskodott, így a kék-fehérek léphettek tovább a párharcból. Vida Krisztoferék előtte az Almere Cityvel találkoztak, és a kiscsapat ellen bizony nem ment ennyire - csak hosszabbításban sikerült kivívni a győzelmet. Jan Vreman együtteséből egy csatár sérülés miatt kimarad.

A Volenadam szeszélyesen szerepelt, idegenben 9-3-7-es mérlegéhez 46-40-es gólkülönbség párosult. A narancssárgák formája a bajnokság végére romlott le, az utolsó 5 játéknapon nem tudtak nyerni. Ehhez képest a rájátszásban az esélyesebbnek tartott FC Eindhovent ütötték ki a fiúk. Hans de König alakulata felvállalja a támadófocit, akár otthon, akár idegenben, és noha most már egyre nagyobb a tét, Kuwasék nem állnak be bekkelni, az egyszerűen nem az ő műfajuk.

Tipp: De Graafschap - Volendam, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

A De Graafschap lőtte otthon a 3. legtöbb gólt, a Volendam volt a legeredményesebb alakulat a túrákon. Ma is könnyen elszabadulhat a pokol: a +2,5 remek választásnak tűnik...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!