<>

 
 
 
Folytatjuk a nyerő tippek keresését a Roland Garroson: ezúttal Suarez-Navarro és Monfils sikerében bízunk. Emellett a svájci élvonalból is hoztunk egy hazai tippet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: két tenisz és a Young Boys

Folytatjuk a nyerő tippek keresését a Roland Garroson: ezúttal Suarez-Navarro és Monfils sikerében bízunk. Emellett a svájci élvonalból is hoztunk egy hazai tippet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket szinte kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

060. Suarez-Navarro - Pennetta, 1 (1.35) - Roland Garros, 11:00

Rápihenhetett a pénteki meccsére Carla Suarez-Navarro. A spanyol játékos ugyanis úgy jutott tovább a harmadik körbe, hogy csak negyvenkilenc percet játszott, francia ellenfele feladta a mérkőzést. Az olasz Flavia Pennettának az elmúlt hónapokban nem sok babér termett, de az első két kört úgy ahogy sikerrel teljesítette. Mondjuk az, hogy szettet bukott a világranglista 101-ik Magda Linette ellen. Egymás elleni mérlegben Pennetta vezet, legutóbb tavaly novemberben találkoztak, akkor is az olasz nyert, de kemény borításon. Suarez-Navarrónak sokkal jobban megy salakon. Most őt támogatjuk.

066. Monfils - Cuevas, 1 (1.35) - Roland Garros, 11:00

Gael Monfils felett kezd eljárni az idő, bár még ott található a legjobbak között, jelenleg a 14. a világranglistán. Ellenfele, Pablo Cuevas a 23. helyen található, ő sem valószínű, hogy nagyot domborít még pályafutása során. Mindkét játékos döcögve, szetteket veszítve jutott be a harmadik körbe. Szerintünk az odds egy kicsit csalóka, hiszen ennyivel nem jobb Monfils az ellenfelénél, de nagy valószínűség miatt mégiscsak nyerni fog. Egyrészt a hazai pálya az ő javára billenti a mérleget, másrészt pedig Cuevasnak nincs igazán olyan fegyvere, amely hatásos lenne Monfils játéka ellen. Eddig egyszer találkoztak, még évekkel ezelőtt és akkor a francia sima 3-0-ra nyert. Most nem valószínű, hogy ilyen könnyű lesz, szinte kizárt, hogy három szett alatt dőljön el a mérkőzés.

101. Young Boys - Vaduz, 1 (1.45) - svájci bajnokság, 20:30

A szép búcsú reményében lép pályára a sárga-fekete együttes ma este a svájci élvonal utolsó fordulójában. A házigazda biztosan ezüstérmes, így BL-selejtezőn vehet részt. Otthon erősek voltak (11-3-3), viszont a hajrára leeresztettek: a legutóbbi három bajnokijukon csak egy pontot szereztek. A Vaduz négy ponttal gyűjtött többet (31), mint a már biztos kieső Aarau, így a kiscsapat jövőre is élvonalbeli lesz. Az együttesre gyenge támadójáték és rossz védelem volt jellemző, bár idegenben azért valamennyivel eredményesebbek voltak a lichtensteiniek. A Vaduznál nem bánják, hogy véget ér a pontvadászat, mivel a csapat zuhanórepülésben van. Az idén háromszor találkoztak eddig az együttesek, mindig a vendégek győztek. Ma viszont a Young Boys lerendezi ellenfelét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!