<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Wimbledon, Vasco és a japán hölgyek

Japántól gólt várunk Anglia ellen a vb elődöntőben, Errani hozhatja a papírformát, a Vasco pedig kimászhat a gödörből az Avai elleni derbin.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

182. S. Errani - A. Krunic, 1 (1.38) - Wimbledoni tenisztorna, 17:30

A világranglista 19. és 82. csatája. A két hölgy közti tetemes különbség a világranglistán is látszik, Eastbourne-ben ugyani mindketten csak 2 kört mentek, előtte Errani a negyeddöntőig menetelt Párizsban, ahol a végső győztes Serena Williams állította meg végül két játszmában. Krunic természetesen nem lebecsülendő, hiszen az előző körben az olasz Vincit búcsúztatta két játszmában. Errani ugyan szettet vesztett Schiavone ellen, de két megnyert játszmáját simán tudta hozni. A rutin és a játéktudás is Errani mellett szól, nem várunk meglepetést, szerintünk jön a papírforma és véget ér a torna a szerb lány számára.

189. Vasco da Gama – Avai, 1 (1.80) - brazil bajnokság, csütörtök 00:30

A brazil bajnokságban nem kezdett jól a Vasco, 9 meccs után csak 6 pontja van, első sikerét viszont épp a hétvégén érte el a Flamengo ellen hazai környezetben. Otthonii statisztikáján javított így valamennyit, ami most így néz ki: 1-2-2. Egy edzőváltáson már átesett a fehér-fekete egylet.

Az Avai kis csapat, a középmezőny tagja, 12 pontjából viszont 7-et idegenben szedett össze. A legutóbbi fordulóban papírforma vereséget szenvedett otthon a Gremiótól, előtte viszont pontot hozott a Sao Paolótól. Az új tréner felrázta a Vascot, és ma kitart a lendület.

230. Japán - Anglia, Japán szerez gólt (1.30) - női labdarúgó vb, csütörtök 01:00

A kanadai rendezésű női vb-n immáron az elődöntőket rendezik, ahol a világranglista 4. és 6. helyezettje csatázik majd. A japánok eddig hiba nélkül meneteltek: három siker a csoportkörben (Svájc 1-0, Kamerun 2-1, Ecuador 1-0), majd az egyenes kieséses rendszerben 2-1-re verték a holland csapatot, a negyeddöntőben pedig 1-0-ra az ausztrálokat. Stabil védelmére épít az együttes: mindkét gólt biztos előnyük tudatában kapták a 90. perc környékén, a támadósor pedig rendre eredményes tud lenni. Az angolok 6 ponttal zárták a csoportkört: a franciák elleni vereség után nyertek Mexikó és Kolumbia ellen is. Ezt követően a norvégok ellen jutottak tovább 2-1-el, majd a negyeddöntőben a házigazda Kanada kiütése (2-1) következett. A japánokkal ellentétben nem mondható stabilnak a hátsó alakzat: a torna eddigi minden meccsén beszedtek 1-1 gólt. Úgy gondoljuk, hogy a címvédő Japán csapat is eredményes lehet ellenük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!