<>

 
 
 
A derbin aratott siker tovább repíti a Palmeiras csapatát - a pontok Sao Paulóban maradnak!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Kitarthat a Palmeiras lendülete

A derbin aratott siker tovább repíti a Palmeiras csapatát - a pontok Sao Paulóban maradnak!
Brazil bajnokság
Palmeiras - Chapecoense
Csütörtök, 02:00 óra

A Palmeiras a középmezőny tagja, 12 pontot szerzett 9 mérkőzésen, otthoni mérlege 2-2-1, a Pacaembú-ban 9 rúgott góljára 5-öt kapott. Ami a társaság formáját illeti, nos, az felettébb szeszélyes, viszont a hétvégén a városi derbin nagyon leverték Cristaldoék a Sao Paulót - ezzel engesztelve ki a drukkereket az eddigi hektikus teljesítményért. A keretben nincs eltiltott, és friss sérültről sem számoltak be az internetes portálok.

A vendégek 13 egységükkel a 9. pozíciót foglalják el, idegenben viszont csak egyszer nyertek három kudarc mellett, igaz, épp a legutóbbi kirándulásuk alkalmával. A hétvégén a listavezetőt is megszorították, és értékes pontot tartottak otthon a Sport Recife ellenében. A középpályára visszatér egy korábban eltiltott alapember, friss sérültjük pedig nincsen.

198. Palmeiras - Chapecoense, 1 (1.50) - Tippmix

A Palmeiras a győztes városi rangadó után újabb sikert arat, és feljebb lép a tabellán. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!