<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Norvég és finn duó

Norvégiában a Strömsgodset csapata tarthatja otthon a pontokat, míg Finnországban inkább egy vendégsikert támogatunk, az Inter Turku lepheti meg a Vaasát idegenben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

213. Strömsgodset - Viking Stavanger, 1 (1.95) - norvég bajnokság, 15:30

A negyedik helyezett látogat a hetedikhez. A két csapat hasonló formában van, legutóbbi öt meccséből mindkettő hármat nyert meg és kettőt elveszített. Viszont nem árt figyelembe venni egy komoly különbséget: a Godset otthon félelmetes játékot tud produkálni. Hat hazai mérkőzéséből négyet megnyert és csak kettőn ikszelt. A Viking ezzel szemben idegenben - bár a könnyebb ellenfelek ellen sikerrel vette a feladatot - hét vendégmeccséből hármat is elveszített. Szóval a Stavanger is inkább otthon erős. Hamarosan pedig látványos lecsúszást mutathat a gárda, ugyanis legjobb és leggólerősebb játékosa, Veton Berisha (ő szerezte a Viking góljainak csaknem felét) távozott a napokban. A Godsetnél nagy az öröm, csütörtökön ugyanis fontos Európa-liga mérkőzést nyert a csapat, így jó hangulatban várják ezt a találkozót. A Viking szerintünk Berisha nélkül nem fog sok gondot okozni. Hazait várunk.

236. Vaasa PS - Inter Turku, 2 (2.30) - finn bajnokság, 17:30

A 4. látogat a sereghajtóhoz vasárnap délután a finn élvonalban. Az Inter feltámadt és elkezdte termelni a pontokat és egyben a gólokat is: 3-0-ra verték a címvédő HJK-t, előtte pedig pontot szereztek a szintén élmezőnyhöz tartozó Rovaniemi otthonában. A Vaasa a tavalyi El-indulást érő 4. hely után erre a szezonra teljesen szétesett és 8 pontjával távolról szemléli a mezőny többi tagját. Emellett ráadásul a hétközi El-selejtezőben is érdekelt volt, ahol szoros meccsen végül 2-2-es döntetlent ért el otthon a svéd AIK ellen, vagyis még maradt esély a továbbjutásra. A bajnokság és a nemzetközi porond viszont már sok lehet az egyébként is szétesőben lévő VPS-nek, a remek formát és hatékony támadójátékot mutató Inter Turku ezt kihasználva elhozhatja mindhárom pontot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!