<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Fradi húzhatja be az első trófeát

A Ferencváros már játékba lendült az Európa-ligában, most a Szuperkupában is focizhat egy jót a meggyengült Videoton ellen.
Magyar Szuperkupa
Videoton - Ferencváros
Vasárnap, 20:15 óra

Nem igazán értjük ezeket a magas oddsokat, illetve, hogy miért számít esélyesebbnek a Videoton ezen a mérkőzésen. Ugyanis a Vidi 2013 óta képtelen legyőzni a Ferencvárost. Az azóta lejátszott négy mérkőzésből hármat is a zöld-fehérek nyertek, egyszer pedig döntetlen született. Ráadásul a Videoton 2013. decembere óta gólt sem tudott lőni a Fradinak. A székesfehérvári együttes komoly átalakuláson megy keresztül. Kulcsjátékosok távoztak a keretből és még edzőcsere is történt. Eddigi két barátságos mérkőzésén nem sokat mutatott Bernard Casoni csapata, amely hamarosan Bajnokok Ligája selejtezőt játszik.

A Fradi viszont már túl van egy tétmeccsen és nem is vallott szégyent a gárda. Az FTC hollandiában, a Go Ahead Eagles elleni Európa-liga meccsel indított, amely végül 1-1-el zárult, pedig a Ferencváros simán meg is nyerhette volna a meccset. A zöld-fehéreken maximum a kihagyott helyzeteknél látszódott a szezon eleji forma, összességében nem játszott rosszul a csapat. Budapesten nem kellene, hogy gondot okozzon a továbbjutás, még akkor sem, ha zárt kapuk mögött kell rendezni a találkozót. Viszont előtte még jön ez a meccs, aminek fontosságát Thomas Doll is kiemelte, szeretné elhódítani a kupát. Persze így is lehet, hogy néhány kulcsjátékosát pihenteti majd a német mester, de a Fradi kerete erős, talán még a Vidiénél is erősebb, tehát van honnan meríteni.

Főtipp

244. Videoton - Ferencváros, a Fradi nyeri a kupát (1.85) - Tippmix

A Ferencváros már elkezdte a szezont van tétmeccs a fiúk lábában, míg a Vidinek ez lesz az első összecsapása. Nem mondjuk, hogy már a rendes játékidőben eldőlhet a mérkőzés, de szerintünk a Fradinak jó esélye van a trófeára, ez pedig löketet adhat a gárdának az EL-selejtezőkre.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!