<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: észt és norvég foci, Babosék

A Babos/Mladenovic páros simán léphet tovább Wimbledonban, a Brann Bergen és a Sillamae Kalev pedig hazai környezetben diadalmaskodhat.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

028. Krajicek/Strycova - Babos/Mladenovic, 2 (1.36) - női páros tenisz, Wimbledon, 14:00

Innentől kezdve semmi sem vonhatja el Babos Timi és Kiki Mladenovic figyelmét a páros tornáról: mindkét játékos kiesett már ugyanis az egyéniből. Igaz ez mondjuk a másik duóra is, de Babosék sokkal összeszokottabbak, sokkal jobbak együtt, mint Krajicek és Strycova.

Idén óriási formában játszanak a lányok, már tornát is nyertek. Wimbledonra szintén esélyesként érkeztek, a negyedik helyen emelték ki őket. Ez minimum egy elődöntőt prognosztizál, márpedig ezt el is várhatjuk Baboséktól. Szerintünk most meg is lesz a továbbjutás.

058. Sillamae Kalev - Viljandi Tulevik, 1 (1.24) - észt bajnokság, 18:00

Az 5. fogadja a 7. helyen állót az észt élvonal 17. körében. A két együttes közt ugyan csak 2 hely a különbség jelenleg, ennél azonban lényegesen nagyobb a tudásbeli differencia. A Sillamae a tavalyi ezüst után érdekelt az El-selejtezőkben és 1-1-es döntetlennel utazik a Hajduk Split otthonába, míg a Tulevik újonc. A hazaiak 27 ponttal állnak, formájuk nem túl veretes (legutóbbi 5 fordulóban 1-2-2 sor), a Tulevik idegenben rémesen gyenge és csak 1-1-7 sorral áll, gólkülönbségük 7-20. Idén már találkoztak, akkor fordított felállásban simán nyert 2-0-ra a Kalev. Ezt a meccset is behúzhatja még úgy is, hogy fél szemmel az El-visszavágóra fókuszál már.

060. Brann Bergen – Kristiansund, 1 (1.80) – norvég másodosztály, 19:00

A bergeniek tavaly estek ki az első ligából, és egyelőre nem meghatározóak a második vonalban sem. A középmezőnyben állnak, 21 pontosak, otthon 3-2-1-es statisztikát tudnak, sokat ikszelnek, de viszonylag tömör a tabella, és egy jó sorozattal könnyedén előzhetnek. A Kristiansund is 21 pontnál jár, idegenben az egyik legjobb (4-1-1), három döntetlenből érkezik a Brann elleni találkozóra. Lesz eltiltottja a vendégeknek. A házigazda céljaihoz nyerni kell, és tippünk szerint hétfőn meg is teszi.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!