<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Óriási baki: bajba kerül a Skenderbeu?

Elképesztő bakit vétett a vízumokkal a Skenderbeu, még az sem biztos, hogy mindenki játszhat. Megnyílt az esély a Crusaders előtt?
Bajnokok Ligája, selejtező
Crusaders - Skenderbeu Korca
Kedd, 20:45 óra

Az eredmény alapján nagyon simán nyert odahaza az első meccsen az albán Skenderbeu Korca az észak-ír Crusaders ellen. Az odavágó 4-1-el ért véget, de korántsem volt ilyen egyértelmű a képlet. Sokáig ugyanis csak 2-1-re vezetett a Korca, végül a hosszas utazás után pályára lépő észak-írek elfáradtak, kaptak még két gólt. Most viszont a Crusaders van otthon és a Skenderbeu volt kénytelen átutazni Európát, ami igencsak kalandosra sikeredett.

A klub egyik vezetője ugyanis véletlenül Írországba és nem pedig Észak-Írországba kérte a vízumokat. A csapat hétfő reggel még Párizsban volt, hogy az ottani brit követségen szerezzék be a szükséges papírokat, de ez néhány játékos és a stábtag esetében még mindig nem sikerült. Fölmerült az is, hogy elhalasztják a meccset, de ez már eleve kacsának tűnt. Viszont azt már most leszögezhetjük: nem lesz ez könnyű mérkőzése az albán gárdának.

Főtipp

126. Crusaders - Skenderbeu, 2,5 gól felett (1.73) - Tippmix

Melléktipp

Crusaders - Skenderbeu, 1,X (1.55) - Tippmixpro

A Crusaders ugyanis valószínűleg nekiesik a fáradt és jó eséllyel zavarodott vendégeknek. A nyílt küzdelemből pedig kisülhet egy jó kis adok-kapok, sok-sok góllal, amiből mi szívesen profitálnánk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!