<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Norvég kettes, brazil X

A Brann Bergen az első osztályra hajt, fel kell javulnia idegenben. Vendégsikert várunk Norvégiában, Brazíliában viszont szerintünk nem bír majd a Mogi Mirim és a Bragantino egymással.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

132. Follo - Brann Bergen, 2 (2.45) - norvég másodosztály, 19:00

A norvég másodosztályban a házigazda 19 ponttal a tizenegyedik helyen áll, de nincs biztonságban. Otthon gyenge (2-2-3), és a formája is rossz, a legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszített, május közepe óta csak egy sikert könyvelhetett el. A Brann visszajutna az első ligába, de ehhez idegenben eredményesebben kellene futballoznia Jelenleg az ötödik, osztályozós helyen áll, 24 pontja van. Vendégként átlagos (2-4-2). A piros-fehérek a bajnoki szünet előtt rangadót nyertek. A bergeni együttes erősebb, és most már talán stabilizálja formáját is.

137. Mogi Mirim - Bragantino, X (3.10) - brazil másodosztály, szerda 00:30

A brazil másodosztályú bajnokság 15. fordulójának szerda hajnali mérkőzésén a Mogi Mirim a Bragantinót fogadja. A hazaiak tragikusan indították az idei szezont, hiszen a 10. fordulót követően 3 döntetlen és 7 vereség állt a nevük mellett, azóta viszont megtáltosodtak és 1 ikszet leszámítva 3 győzelemnél tartanak, a pillanatnyi formára tehát nem lehet panasz. Ami a vendégeket illeti, a Bragantino valamivel kiegyensúlyozottabb teljesítménnyel rukkolt elő hiszen 5-1-8-as mérlegnél tart az alakulat, legutóbbi 6 meccséből viszont 5-öt elveszített. Az utóbbi idők egymás elleni mérlege, valamint a forma tehát a Mogi mellett szól, mégis az az érzésünk, hogy nem lesz sétagalopp számukra a mérkőzés, mi erősen döntetlenszagot érzünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!