<>

 
 
 
Élesedik a helyzet a BL-selejtezőkben, egyre nagyobb nevek kerülnek képben. A Vidi hazai meccse mellett további két összecsapásra is van ötletünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: terítéken három BL-csata

Élesedik a helyzet a BL-selejtezőkben, egyre nagyobb nevek kerülnek képben. A Vidi hazai meccse mellett további két összecsapásra is van ötletünk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

108. Panathinaikosz - FC Bruges, 1. félidő X (1.93) - BL-selejtező, 20:00

Taktikus és szoros összecsapásra van kilátás és ennek okán nem is várunk kapkodást a két együttestől. A Bruges valamelyest gyengült nyáron, a Pana évek óta erősödik, de kérdés hogy lesz-e valaha újra olyan erős, mint fénykorában... Tapogatózó játék, kevés gól várható, pláne az első játékrészben.

117. Young Boys - Monaco, 2.5 gól alatt (1.67) - BL-selejtező, 20:15

Emlékezhetünk az előző idényben lesajnált és sztárjaitól megfosztott Monaco együttesére, amely végül továbbjutott BL-csoportjából és még az Arsenal csapatát is kiejtette. Védekezésre épülő játéka aligha változik sokat erre az idényre, pláne egy olyan svájci csapat otthonában, amely bárkinek képes betalálni. Nincs miért kockáztatni és a Monaco esetében pontosan tudjuk, hogy ez mit jelent...

121. Videoton - BATE Boriszov, 2 (2.46) - BL-selejtező, 20:30

Nem szívesen adjuk ezt a tippet, de amit a Vidi művelt a walesi bajnok ellen mindkét meccsen, az a BATE ellen édeskevés lesz... A mezőnyfölény ugyan megvolt, de a helyzetek kialakítása, annak a kevés helyzetnek az elpuskázása és az ötlettelen támadójáték nem sok jót sejtet a fehérorosz bajnok ellen.

A BATE verhető ellenfél lenne, de sajnos nem a jelenlegi Videotonnak, aki pedig nem szívesen tenne ellenük, annak jó opció lehet még a kevés gól is.

 
 
  • 2sada372015július28.11:32ÚjVálasz

    Sokan úgy gondolják hogy nem nyer a Vidi de szerintem még is csak nyerni fog

     
  • 1sada372015július28.11:21ÚjVálasz

    Tudom hogy nem megy jól a vidinek,de képesek felszívni magukat és szerintem 1-0-ára győzni fognak:)

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!