<>

 
 
 
Idén is összecsap egymással a Salzburg és a Malmö és két hagyományosan gólerős csapat találkozójától mi mást is várhatnánk, mint találatokat...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Idén is gólokat hozhat a Salzburg-Malmö csata

Idén is összecsap egymással a Salzburg és a Malmö és két hagyományosan gólerős csapat találkozójától mi mást is várhatnánk, mint találatokat...
Bajnokok Ligája selejtező
Salzburg - FF Malmö
Szerda, 19:00 óra

A Salzburg tavaly tükörsimán gyűjtötte be a bajnoki aranyat, 36 meccsen 99 gólt szereztek a piros-fehérek. A nyáron némiképp meggyengült a keret, ennek ellenére így is kínos vereséget szenvedtek Sorianóék az újonc Mattersburg otthonában a nyitó fordulóban (2-1). Peter Zeidler vezetőedzőnek muszáj lesz felráznia tanítványait, hiszen a BL-ben mindenképpen tovább kell jutnia a Salzburgnak. Fortunára nem panaszkodhatnak az osztrákok, hiszen verhető ellenfelet kaptak a 2. kanyarban.

Mert bizony ez a Malmö már nem az a Malmö... Tavaly magabiztosan hódította el az aranyérmet a halványkék együttes, a mostani kiírásban viszont csak esnek-kelnek a fiúk. A bajnokságban az 5. helyről várhatják a folytatást, idegenben csak 3-3-2-es mérleget felmutatva. A formájuk szeszélyes, és a támadóalakzatra nem is lehet panasz, hiszen 33 találatot vertek be 17 fellépésen - viszont 22-szer kapituláltak. Az előző körben meleg volt a pite Rosenbergéknek, ugyanis otthon nem bírtak a Zalgiris-szel (0-0), a visszavágón azonban sikerült győzni Vilniusban, igaz, nem túl meggyőző játékkal (0-1).

180. Salzburg - FF Malmö, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmix

Egyik alakulat sincs olyan formában, mint amikor megnyerte a bajnokságot. A párharc esélyes a Salzburg, viszont a találatokban nagyobb értéket látunk. Három gólt simán összehozhatnak a felek, jó eséllyel a mindkét fél betalál opció is ülhet. De alaptippünk a +2.5!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!