<>

 
 
 
Három El-selejtezőt szemeltünk ki ezúttal: a Dortmund idegenben, a West Ham és az Elfsborg pedig saját közönsége előtt harcolhat ki előnyt a visszavágóra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Dortmund, West Ham és Elfsborg

Három El-selejtezőt szemeltünk ki ezúttal: a Dortmund idegenben, a West Ham és az Elfsborg pedig saját közönsége előtt harcolhat ki előnyt a visszavágóra.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

013. Elfsborg - Odd Grenland, 1 (1.80) - Európa-liga selejtező, 18:00

Északi rangadót rendeznek az Európa Ligában. A svédek tavaly a negyedik, a norvégok a harmadik helyen végeztek. A borasi csapat jelenleg a harmadik a bajnokságban, otthon veszélyesek, legutóbb viszont rangadót buktak (az AIK-tól kaptak ki). Már két kört túlélt az Elfsborg, előbb a Lahtit, majd a Randerst ejtették ki a sárga-feketék. Az Odd a középmezőny elején áll a mostani bajnokságban, jó formát mutatnak. Eddig a Sheriff Tiraspol és a Shamrock Roverset búcsúztatták az EL-től. A hazai pálya dönthet az első meccsen.

045. West Ham - Astra Giurgiu, 1 (1.49) - Európa-liga selejtező, 20:30

A WHU eddig nem igazán erőltette meg magát a selejtezősorozatban: a Lusitanos ellen 3-0 1-0 eredményekkel lépett tovább, azonban az előző fordulóban közel állt ahhoz, hogy megégjen Máltán a Birkirkara ellen. Odahaza csak 1-0-s előnyre tett szert, melyet a visszavágón nem sikerült megvédeni, de büntetőkkel azért továbbléptek. Pedig alapvetően a keret erős, talán a hozzáálláson kellene javítani valamit...

Jöhet most az a román Astra, amely az előző idényben 4. lett hazájában és legutóbb a skót Inverness csapatát búcsúztatta két szoros meccsen. Nem verhetetlen csapatról van szó, pláne hogy az előző román idényben vendégségben mindössze 5-8-4 mérleget hozott össze. Az erőviszonyok egyértelműek, jó esélyt látunk arra, hogy az angol együttes tanul az előző kör hibájából és magabiztos játékkal legyőzi a románokat.

055. Wolfsberg - Dortmund, 2 (1.19) - Európa-liga selejtező, 21:05

Az osztrák együttes tavaly az ötödik helyen zárt. Otthon volt erős, meccsei zömét meg is nyerte hazai környezetben. Az EL-ben már ment egy kört a csapat, a fehérorosz Shakter ellen oda-vissza nyertek az osztrákok. A bajnoki rajt nem sikerült, otthon maradt alul a Wolfsberg az Austria Wien ellen (0–2). A Dortmund rosszul szerepelt tavaly, tavaszra azonban belelendültek a sárga-feketék. Az idén mindenképpen jobb szereplés várható el az új edzővel készülő Borussiától. A német sztárklubnak nem okoz gondot az osztrák kiscsapat legyőzése. Sima vendég siker lesz.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!