<>

 
 
 
Az AIK otthonába ezúttal a masszív, de nem verhetetlen Atromitosz került, szerintünk pedig siker előnyt kiharcolnia a svéd együttesnek.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Előnyt szerezhet odahaza az AIK

Az AIK otthonába ezúttal a masszív, de nem verhetetlen Atromitosz került, szerintünk pedig siker előnyt kiharcolnia a svéd együttesnek.
Európa-liga selejtező
AIK Stockholm - Atromitosz Periszteri
Csütörtök, 19:00 óra

Az AIK a svéd bajnokságban egyre jobb formát mutat, a Friends Aréna valamennyi riválisának rémálma. A sárga-feketék 8-1-0-ás hazai mérlegük félelmetes, és eddig mindkét EL-meccsüket megnyerték saját közönségük előtt (Vaasa, Gyumri). A pontvadászatban ugyan csak a 6. helyet foglalják el, ám szoros a tabella, ha végre idegenben is jönnének a sikerek, könnyen még feljebb kapaszkodhatnának. Andreas Alm vezetőedző egy védőre nem számíthat, ő a legutóbbi, Elfsborg elleni rangadón sérült meg.

A görög gárda tavaly remekül szerepelt, bejutott a rájátszásba is. Az új bajnokság viszont még nem kezdődött el, majd augusztus végén csapnak bele a lecsóba a déli ország csapatai. A kékek keretében volt mocorgás szép számmal, így egyelőre nagy kérdés, mennyire sikerült csapattá formálni az alakulatot.

Főtipp

AIK Stockholm - Atromitosz Periszteri, döntetlen nélkül 1 (1.50)

Bátrabbaknak

014. AIK Stockholm - Atromitosz Periszteri, 1 (2.10) - Tippmixpro

A svédek játékban vannak, és ez döntő tényező lehet a mai mérkőzésen. Az északiak otthon félelmetesek, és ezt ma is bebizonyítják. Óvatosabbaknak a döntetlen nélküli 1-es, míg bátrabbaknak a sima 1-es tipp lehet a jó választás tehát!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!