<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: lengyel és svéd bajnokik

Lengyelországból kettő, Svédországból pedig egy tippet szemeltünk ki hét utolsó napjára: mindhárom meccsen hazai sikert várunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

220. Göteborg - Örebro, 1 (1.38) - svéd bajnokság, 17:30

A Göteborg kisebb gödörben van, ami a bajnokságot illeti: június óta képtelen nyerni a csapat. Az Örebro viszont nagyon gyenge, így hiába van két El-mérkőzés között a Göteborg, szerintünk behúzza a három pontot és marad a tabella élén.

222. Jagiellonia - Zaglebie Lubin, 1 (2.15) - lengyel bajnokság, 15:30

A Jagiellonia úgy tűnik egy gyengébb szezonkezdet után végre összekapta magát, a hétvégén meggyőző sikert ért el odahaza. Most a Lubint is elverheti, amely ellen legutóbbi öt hazai bajnokijából négyet megnyert. Most is hazait várunk.

223. Slask Wroclaw - TBB Nieciecza, 1 (1.75) - lengyel bajnokság, 15:30

Korán búcsúzott az Európa-ligától az előző szezonban negyedik helyen végzett Slask Wroclaw, amely nem kezdte túl jól a szezont. A Liga 4-1-re gázolta le a csapatot, majd következett a Pogon elleni iksz. A TBB újoncként még gólt sem lőtt viszont, itt az ideje a hazai csapatnak a feltámadásra.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!