<>

 
 
 
A Valencia a 2012/13-as szezon után idén visszatér a BL-be, a főtábláért azonban a tavaly negyeddöntőig jutó Monaco együttesén kellene átverekednie magát...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Erre fogadunk a Valencia-Monaco derbin

A Valencia a 2012-13-as szezon után idén visszatér a BL-be, a főtábláért azonban a tavaly negyeddöntőig jutó Monaco együttesén kellene átverekednie magát...
Bajnokok Ligája selejtező
Valencia - Monaco
Szerda, 20:45 óra

A Valencia az előző spanyol idényben szoros csatában befutott a 4. helyre, így biztosította helyét a BL-selejtezőben, ahol immáron a főtáblára jutás a tét. A gárda nem futott rossz idényt, rengeteg döntetlenjével azonban sok pontot szórt el, ami kis híján a BL-indulásba került... Otthon kifejezetten masszív volt 15-3-1 mérlegével és 42-10-es gólkülönbségével. A felkészülés ugyan két sikerrel kezdődött, ezt követően azonban nem kápráztatta el a közönséget: a Bremen, a Bayern, a Porto, a Köln és a Roma is elverte a gárdát. Nem szedték szét a csapatot nyáron, ami jó hír a drukkereknek: a védelemből távozott Víctor Ruíz, a középpályáról pedig Guardado, érkezett viszont Joao Cancelo, André Gomes, Santi Mina, a kapuba pedig az ausztrál Ryan, rájuk összesen 47 millió eurót költött a vezetés. Nem titkolt cél idén a spanyol dobogó és a BL-főtábla.

A Monaco nagy előnye lehet a párharcban, hogy már meccsben van: a tavalyi francia bronzérmes már két hazai fordulót letudott (Nice 2-1 és Lille 0-0), ráadásul a BL-ben is átesett egy selejtezőkörön (Young Boys). Tavaly ugyan a sok távozónak köszönhetően nehézkesen indult a szezon, ezen a nyáron viszont igyekeztek erősíteni a keretet. Kondogbia és Carrasco távozása ugyan jelentős érvágás, vannak viszont remek érkezők, mint például a Milantól kölcsönben megszerzett El Shaarawy, aki a támadósorban nagy erősítés.

07747. Valencia - Monaco, 2.5 gól alatt (1.55) - Tippmix

Ugyan mindkét oldalon ütős támadósor látható, mégsem hisszük, hogy a Monaco meghazudtolná önmagát. A Young Boys elleni selejtező más tészta, a Valencia semmiképp sem említhető egy lapon a svájci gárdával. Tavaly is láthattuk, hogy a spanyolok képesek (főleg otthon) masszív védekezésre, a Monaco célja pedig nem is lehet más a valenciai odavágón, mint egy védekezésre alapuló taktikával előnyös helyzetből várni a visszavágót. Ennek okán nem várunk gólzáport, 3 gól alatt maradhatnak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!