<>

 
 
 
Eseménydús kilencven percre van kilátás a Volkswagen Arénában: három gólt csak összehoznak a csapatok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Gólözön a Bundesligában? Úgy bizony!

Eseménydús kilencven percre van kilátás a Volkswagen Arénában: három gólt csak összehoznak a csapatok a Bundesliga péntek esti meccsén.
Német bajnokság
Wolfsburg - Schalke
Péntek, 20:30 óra

Rangadóval kezdődik a Bundesliga harmadik fordulója. A legutóbbi ezüstérmes az előző kiírás hatodik helyezettjét látja vendégül. A zöldek nem voltak igazán aktívak a piacon, Max Kruse, Francisco Rodriguez és Carlos Ascues csatlakozott a kerethez. A szuperkupa elhódítása után a kupában simán továbbléptek Bendtnerék, a bajnokságot is győzelemmel kezdték (Frankfurt 2-1), majd jött a kölni túra, ahol be kellett érniük a farkasoknak egy döntetlennel (1-1). Dieter Hecking vezetőedző erős kerettel dolgozhat, állítjuk ezt annak ismeretében, hogy a kezdő kapus (Benaglio), egy rutinos csatár (Schürrle) és egy jó bekk (Felipe Lopes) sérült.

A Schalke az előző szezonnál jobb szereplésben bízik, Andre Breitenreiter vezetőedző együttese igyekszik is megfelelni a kihívásnak. Több mint harminc millió eurót költöttek el a királykékek a nyáron, minden csapatrészbe hoztak futballistát. A rajt jól kezdődött, hiszen idegenben leiskolázták a Brémát, majd viszont a Veltins Arénában nem bírtak a Darmstadttal (1-1). A keret nem lesz teljes, Uchida, Höwedes, Nastasic és Giefer sérült.

03648. Wolfsburg - Schalke, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmix

Mindkét együttes az előre játékban erős, és a közös múltjuk is eseménydús kilencven percet ígér. Mi a +2.5-ös opcióban látjuk a legnagyobb értéket, erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!